| Giulia97Anna a întrebat:

Buna am o prietena carev rea sa slabeasca ma puteti ajuta stiti este cam mult prea plinuta

Răspuns Câştigător
| ladyMillion a răspuns:

Saluthappyin primul rand un corp frumos trebuie sa fie si sanatoshappytrebuie in primul rand sa te ingrijesti de vitaminele si de ceea ce are nevoie corpul tauhappyIn primul rand ar fi bine sa respecti cele trei mese principale ale zilei(dimineata,la amiaza si seara)Dimineata este bine sa mananci suficient,cat pe o perioada buna de timp sa nu-ti mai fie foame,la amiaza intotdeauna este recomandat sa manaci ceva lichid(supa,bors,ciorba,lapte cu...etc)iar seara este bine sa mananci cat se poate de putin,si fara grasimi(ceva cat se poate de usor,de ex:biscuiti cu lapte,o gustare ceva...)pentru ca daca seara mananci mult,noaptea se depune toata grasimea pe corp;apoi ai grija sa consumi multe fructe si legume(in special crude-pentru ca sunt mai sanatoase)dar doar inainte sau dupa masa cu 20 de minute)In al doilea rand,pentru un corp frumos,ai nevoie de ingrijire fata de tine,adica sa dormi regulat(suficiente ore cat sa-ti implinesti"somnul de frumusete";apoi sa alungi stresul,si sa te relaxezi,cu cel putin un masaj pe zi(care ,crede-ma e foarte util;dupa o luna jumate,doua se vede diferenta;corpul incepe sa arate altfel)apoi pentru slabit si indepartarea celulitei ar fi foarte bine daca te-ai unge pe tot corpul cu miere si ai sta in sauna 15,20 de minute la o temperatura mai ridicata(asa se elimina destul de usor grasimea din corp,numai sa faci chestia asta macar de 3,4 ori pe luna)batting eyelashesSi in al treilea rand,cel mai important este sportul(doar prin efort obtii un corp de invidiat)parerea mea este ca nimic nu se compara cu alergatul,de dimineata tare(te pune in forma pentru toata ziua)incearca sa mergi mai mult pe jos decat cu masina,incearca sa urci mai mult pe scari decat cu liftul)si cel putin de 2 ori pe zi fa sporthappyde dimineata inainte de masa,si seara tot asa.poti face fandari,genoflexiuni,intinderi si cel mai folositor mi se pare exercitiul cu "scaunelul"laughingpe care il practic eu in fiecare dimineata:lipesti spatele de perete si incerci sa faci scaunelul cu picioarele(dar atentie,unghiuri drepte)si stai asa cateva minute de dimineata sa vezi cum te ajuta(la inceput ti se parea greu,dar odata ce te obisnuiesti stai din ce in ce mai mult timp)apropo pentru indepartarea celulitei de pe fund este recomandat sa incordezi de cat mai multe ori pe zi fundullaughingcand iti aduci aminte;eu fac asta de 2 luni si a inceput sa se observehappysper ca te-am ajutat,noroc cu sportu',si daca te apuci sa te tii!sa nu-ti fie lene ca cu lenea nu faci prea multetonguebatting eyelashes

8 răspunsuri:
| BeatriceBiaa a răspuns:

Ea are nevoie de ajutorul unui nutritionist pentru a-i face un regim si un program de facut sport, trebuie sa-l respecte si sa fie sprijinita de cei din jurul ei, va fi greu la inceput insa rezultatele vor fi pe masura asa ca... bafta smug

| Giulia97Anna explică (pentru BeatriceBiaa):

Mersi pentru raspuns

| Giulia97Anna explică (pentru BeatriceBiaa):

Mersi pentru raspuns si stii chiar a fost la un nutritionist si a tinut cateva luni cura dar dupa aceea iar a inceput sa mananca nesanatos

| BeatriceBiaa a răspuns:

Stiu ca este greu. pentru ca si eu am trecut prin asta, trebuie sa fii ft ambitios si sa numai faci aceeasi greseala din trecut.De asta spuneam ca are nevoie de sprijinul tuturor si sa fie incurajata mereu smug

| afurisita a răspuns:

Ceai verde, cat mai putine grasimi, si sport.sa alerge, sa sara coarda. ceva de genu, in cazul in care n-are chef de fitness/aerobic. bafta!

| Giulia97Anna explică (pentru afurisita):

Multumesc pentru raspuns

| mEr a răspuns:

Spune-i sa faca sport si sa manance sanatos

| lolytagirl a răspuns:

Http://www.infoslabire.ro/......pe-zi.html eu stiu ca este super-bun matusa mea la incercat si a slabit 7kg intr o saptamana si 2zile:D:D: