| Live.Laugh.Love a întrebat:

Am o problema, acneea. Nu este multa, pot zice ca este putina, dar este deranganta straight face. Intrebarea mea: este buna solutia "Zineryt"? Ati incercat-o? A dat rezultate bune? In cat timp va trecut? Merita? Daca nu ati folosit cu ce-mi pot da pe fata sa treaca cosurile si in cat timp? Astept raspunsuri serioase. Cel mai bun rasp are funda!

Răspuns Câştigător
| Clauuu a răspuns:

Eu iti spun sa nu folosesti Zineryt. Din nefericire si eu am aceeasi problema ca a ta.am incercat si Zineryt dar mai rau mi.au aparut cosuri. Iar inaintea mea a incercat si sora mea si la fel i s-a intamplat si ei.:9

Asa ca nu cred ca e bine sa folosesti

Dar poti sa te duci la dermatolog si doctorul iti va da os ulotie preparata care iti spun ca va fi buna...Eu am incercat si se vede imediat rezultatul daca te dai in fiecare dimineata si seara...Sau daca nu vrei sa te duci la dermatolog poti lua vitamina A.sunt niste pastile rosii care sunt la fel de bunewinking

Funda :X?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este foarte buna. O foloseam de 2 ori pe zi, dimineata si seara, dimineata inainte sa ma machiez, iar seara dupa ce indepartam tot machiajul. Au inceput sa mi se usuce cosurile dupa vreo 3 zile.

Si sa folosesti timp de 10-12 saptamani, iar dupa 5 saptamani sa arunci flaconul acela si sa cumperi altul.

Bafta`!>big grin

| Byushka a răspuns:

Scumpo happycel mai bine esti sa vizitezi cabinetul unui dermatolog pentru ca doar doctotul il poate da un tratament eficien pentru tenul tau... noi nu putem spune anumite creme pentru ca nu stim reactia cu pielea ta unele iti pot chiar agrava situatya...

| andalu a răspuns:

Hello! Mie medicul dermatolog mi-a dat Zineryt si mi-a facut foarte bine insa depinde de ten, am o prietena care a facut infectie de la el ( cosuri multe si mari.). Insa sansele sunt mari sa fie ok si pentru tine asa ca, nefiind nici scump, poti sa il incerci desi cel mai bine este sa iti prescrie un medic o solutie adecvata pentru tenul tau.Bafta!

| Clauuu a răspuns:

Tnx love struck

| Ririru a răspuns:

@anusk 27.
Depinde si de ten, si depinde cat il folosesti. Daca l`ai folosit mai mult timp da rezultate, asa mi se parea si mie prima oara.

La mine a dat rezultate.
Ma spalam bine pe fata dimineata si seara[cu apa si sapun, si cu un gel de curatare ] si dupa ma dadeam cu zynerit.

La mine a functionat, sper sa functioneze si la tine.
>big grin

| apaplata_7449 a răspuns:

Functioneaza doar la cei care stiu sa-l foloseascahee heedeageaba te dai cu din ala pe fata si dupa aia pui fond te ten pe fata.La mine a functionat in doua saptamani am avut tenul curat.Altii asteapta sa se vada efectu peste noapte si nu-l mai folosesc zilnic si de 2 ori pe zi asa cum trebuie si atunci nu mai are nici un rost. Daca iti iei trebuie sa ai o igiena si sa ai rabdare mai inta de toate.

| andalu a răspuns:

Apaplata, imi permit sa te contrazic putin. E drept ca nu folosesc zilnic fond de ten insa oricum pot spune ca folosesc destul de des( e drept ca am un fond de ten de la Clinique indicat pentru ten sensibil si sa stii ca se spune ca daca nu exagerezi cu el, fondul de ten poate sa aiba un efect pozitiv pentru ten protejandu-te de praf si microbi.). Si chiar si asa Zineryt-ul a avut un efect bun.Nu aici este pb, ci este vorba de ten...

| apaplata_7449 a răspuns:

Ok andalutongue

| Katespunemadroghezcuorbit a răspuns:

Buna.Nu stiu ce m-as fii facut fara Zinerit. E ca o comoara pentru minelove struck. Mi-a folosit mult. Dar, depinde si de ten, eu la inceput aveam foarte multe cosuri, treptat am scapat ele, cam in 3-4 saptamani de folosire serioasa scapi, daca ai multe, cum aveam eu. Dar iti recomand sa te dai si cu o crema pentru hidratare, pentru ca cam usuca tenul. Sper ca te-am ajutat. Pupici.

| Floarerosie a răspuns:

Zineryt este cea mai proasta alegere si eu am aceeasi problema dar putine coduri si m-am dat dar s-au facut si mai multe. apoi am incercat diotrexin sau ceva de genu si m-am dat putin cu el deoarece ustura foarte tare dar trecea si acum cu propolis si aproape nu mai am de loc. sper ca te-am ajutat si nu strica o funditsha