Daca esti cea din poza eu zic sa nu te tatuezi pentru ca nu esti an varsta si o sa apari ca acele babe care nu mai au deloc sprincene.Cat despre vopsit nici asa ceva pentru ca apoi trebuie sa te duci mereu sa ti le faci si cu timpul o sa ati si cada.Deci foloseste creionul an siguranta este cel mai bun si indicat pentru sprincene frumoase mai ales ca le faci cat de groase vrei tu
Sa le arzi cu lampa cu gaz, sa-ti faci o epilare definitiva cu laserul si sa ti le tatuezi cu negru ca sa se vada.
P.S. Pana te hotarasti ce sa faci cu ele, invata sa scrii.
Sper ca te-am ajutat. Si nu, n-am nevoie de funda
Eu as zice sa ti le accentuezi cu creionul dermatograf denuanta nu foarte inchisa. Si apropo cum ai zis tu mai sus ca vrei sa te vopsesti ...nu-ti reccomand asa ceva pentru ca o sa se vada urat, cat despre tatuaj nu cred ca ara arata rau.
Sper ca ti-am fost de ajutor
Ciao
P.S. Imi dai fundita :d?
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa le vopsesti.Astfel tine mai mult si nu trebuie sa le conturezi de fecare data cucreionul.Bafta!
Daca in cap nu esti vopsita si ai parul de culoarea sprancenelor, contureaza-ti sprancenele cu un creion de cea mai apropiata culoare (poate putin de tot mai inchisa). Daca ti le vei vopsi (atata vreme cat parul tau din cap este nevopsit) vei arata cam caraghios cu sprancenele de o culoare si parul din cap de alta culoare. Daca totusi esti vopsita, vopseste-ti in aceeasi nuanta si sprancenele. De tatuat nu prea te sfatuiesc. Cel mai bun ramane creionul pentru sprancene! Sper ca te-am putut ajuta, numai bine!
Eu recomand sa le faci cu un creion special de sprancene, pentru ca daca le-ai vopsi poate nu s-ar potrivi perfect cu culoarea parului tau, iar tatuate arparea chiar urate...ar fi prea mult, cel mai bine este sa folosesti creion pentru sprancene
Buna. Daca o sa te vopsesti, vopseaua se va lua la un moment asa ca degeaba incerci, merge sa iti faci si tatuaj desi e dureros, insa cel mai bine iti recomand sa le conturezi cu un creion special care il poti gasi in reviste sau farmacii avansate. sper ca ti.a folosit. Pa pa.
Eu zic sa le voppsesti doarece cu creionul ti-ar lua mult in fiecare seara sa te demachezi si cu tatuaj e prea dureros
...+ca daca le vopsesti nu iti mai bati capu atat si arata si bine
Eu zic s iti iei un fard de sprancene ...am folosit toate prostiile si ca el nu e nimic mai bun si eu si pr mele nu putem s renuntam la el.Ar trebui s il incerci, o sa fi foarte multumita
Tatuaj nu ca te doare ffff tare! mai degraba poti sa le vopsesti mai deschise
anonim_4396 întreabă:
clara23111 întreabă: