| Anonimp929 a întrebat:

Buna! Am o problema. Banchetul urmeaza sa aiba loc intr-o luna. Sunt clasa a 8-a si as avea nevoie de niste sfaturi. Rochia mea este neagra, nu oot spune ca sunt foarte multumita de ea, dar asta este. Ideea e ca ma simt aiurea, ma gandesc ca voi fi cea mai simpla fata si ca voi arata ca la inmormantare. Ce culoare sa fie pantofii mei? Ce pot face? Ma gandesc ca toate colegele mele vor avea rochii colorate si eu voi fi simpla.

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mai ai timp pana la banchet sa i ti cumperi alta rochie nu neagra, ia una rosie si pantofi negrii vei fi superba, pantofii evident cu toc

| Violleta2022 a răspuns:

Pune o esarfa rosie la gat si vei fii colorata!
Ori ia-ti pantofi colorati si o esarfa care sa se asorteze cu pantofii ca sa fii sic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Negrul e intotdeuana cel mai elegant

| sierra1 a răspuns:

E ok așa... și după câteva ore, treci la blugi

| dullcat a răspuns:

Buna.Negrul nu e doar de inmormantare.Vedetele se imbraca in negru pentru covorul rosu si arata grozav.Ia-ti pantofi colorati sau sandale faine, neaparat cu toc.Eu zic sa nu-ti pui niciun sal pe umeri deoarece arata aiurea.

Poti apela la machiaj in still Hollywood, cu ruj rosu si cat eye subtil, plus bucle lejere.Combinatia asta e foarte populara acum.Iti poti lua si manusi negre lungi din dantela, sau albe satinate.Ai o poza sau un link cu rochia?

Nu uita de accesorii aurii finute, poate niste cercei lungi, si un inel, dar fara curele in talie. Lookul final, plus modul in care esti perceputa tine enorm si de atitudinea ta.Asa ca mergi dreapta si cu capul inainte, cauta sa exersezi acasa purtand tocurile.Si ia-ti si niste balerini sau incaltaminte comoda, sa te schimbi la un moment dat.

| sammie a răspuns:

Rochiile negre nu prea scot persoanele în evidență, mai bine ți-ai lua o cămașă albă și simplă, cu o fustă neagră sau albastru închis și cu niște șosete de culoarea pielii sau niște ștrampi albi. În picioare poți să-ți iei niște pantofi negri și vei arăta super! Acum gândește-te dacă pe tine te avantajează fusta. Succes!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și de ce trebuie sa fie neapărat o rochie neagră?
De ce nu de alta culoare?
Ți-a impus cineva să îmbraci negru?

| Dandiiiiiiii a răspuns:

Pai spui ca mergi la banchet, nu la inmormantare. De ce rochia e neagra?
Acum, ca tot o ai, ia-ti pantofi rosii sau bej, albi. Si in functie de modelul rochiei, poti sa pui o esarfa foarte lata in talie. Ca un cordon. Daca rochia e larga, nu pe talie, atunci pui esarfa ca un sal, pe umeri. Sa fie din material subtire (voal) si OBLIGATORIU la aceeasi culoare cu pantofii. O poseta mica la fel cu pantofii (culoare).

| powerpuff25 a răspuns:

Personalizeaz o tu acasă, n ai nevoie de nu știu ce mașina de cusut, încearcă sa faci ceva din mâna ta gen niște flori sau ceva, caută tutoriale pe Youtube, și coasele cu ac și ata dacă îți permite materialul rochiei. Dacă tot nu ești mulțumită caută alta rochie prin sh uri, n are sens sa irosești bani pentru ca probabil o sa porți rochia doar o data in viața ta și nimănui nu ii va pasa cum te ai îmbrăcat tu la banchetul din clasa a 8 a. Sper ca te am ajutat!