| AdinaIonela12 a întrebat:

Am o problema cu acneea. Am foarte multe cosuri, si puncte negre. Ati putea sa-mi recomandati o crema, solutie,gel, sau chiar ceva babesc. Dar sa le fi incercat...
Am incercat foarte multe, dar nu ma ajuta.

6 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Poti folosi Gel dezincrustant pentru curăţarea tenului de la Yves Rocher (din Franta, fara prostii care iti irita fata) >> http://www.yves-rocher.ro/......a-tenului/

Si apoi te dai mai des cu Loţiune purificatoare tot de la Yves Rocher >> http://www.yves-rocher.ro/......catoare-2/

| GuUumitza a răspuns:

Eu una am scapat de acnee cu produsele PureSkin. Toate!laughing Si nu mi-am mai stors cosurile, le-am lasat naibii in pacelaughing

| Costache_Teodora_1989 a răspuns:

Daca nu este o problema din organis, vreo infectie. poti incerca gelul de curatare Vichy, si apoi poti da cu isotrexin (farmacie, aprox 40 ron) doar pe cos. le vindeca bine.cel putin eu asta folosesc si imi e ok. depinde de fiecare

| YoannahKlaudia a răspuns:

Am aceeasi problema ca tine, am fost la doctor, am incercat o multime de tratamente scumpe care nu au dat nici un rezultat. Am folosit recent o crema pe baza de petrol, nu are un miros placut ce-i drept dar chiar a dat rezultate, o gasesti la plafar. Pe langa asta am folosit pudra de argila (o gasesti la supermarket si la plafar) cu care mi-am facut masca pentru ten si am folosit o zilnic iar dimineata m-am spalat pe fata cu sapun cu sulf(il gasesti tot la plafar). Vreau sa iti zic ca se vede diferenta. Sa nu te culci niciodata machiata si mai ales sa ai grija ce produse cosmetice folosesti. Sper sa depasesti problema asta! Bafta! :*

| isabelmaria a răspuns:

BunahappyNu stiu daca ai incercat aceste creme deja dar eu ti le recomand(pentru mine chiar a mers)
Incearca colectia efaclear de "la roche posay". colectia in sensul de toate produsele din gama efaclear care contine sapun, tonifiant si crema-tratament impotriva cosurilor.Sincer cremele aste sunt f.f.f. bune mi-lea prescris dermatologul meu(nu din Romania sunt din alta tara)Dar de o luna doua am inceput sa folosesc altceva, ceva babesc deoarece preturile acestor creme sunt destul de scumpe(in jur de 30$ crema).nu stiu daca in Europa sunt mai ieftine sau tot la fel de scumpe dar eu zic sa te interesezi.
Celalalt truc babesc al meu care da rezultate foarte bune este argintul coloidal.
daca nu stii ce este da repede un search pe google si ai sa vezi ce proprietati anti-bacteriene are.eu sincer sunt f.f. multumita si de argintul coloidal si da rezultate la fel de bune.
sper ca te-am ajutatwinking

| asdfghjk1234567890 a răspuns:

Buna! In primul rand te-as sfatuii sa nu ti le storci deoarece ti le-ai putea inmulti.Si eu am aceeasi problema ca si tine.M-a dus mama si la un dermatolog si mi-a dat solutii si pudre, dar nu au functionat... tongue Din fericire, o prietena mi-a recomandat pudra de argila, se gaseste in farmacii si nu costa mare lucru.Chiar merge! Dar trebuie sa tii o cura de 7 zile in continuu si dupa de 2 ori pe saptamana.Eu asa am scapat de cosuri. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?

Întrebări similare