Bună.
Alege o alimentație bogată cu multe fructe și legume, carne slabă, lactate degresate, cereale/paste/pâine integrale/ă, ceaiuri depurative, miere de albine, dulciuri făcute în casă, etc.
Trebuie să faci și mușcare fizică zilnică pentru consumarea energiei.
Exclus înfometarea și sedentarismul.
Pa, pa.
E ceva des intlnit la fete cand sunt la pubertate.Intre timp, alimentatie sanatoasa si sport(mersul cu bicicleta, mersul pe jos, sa profiti de ora de sport de la scoala, orice iti pune corpul in miscare).:*
iti propun din nevoie alergi dimineata sau seara in haine in care esti sigura ca vei transpira, nu minca in cantitati mari.si iti propun sa nu maninci piine alba dar neagra. indeosebi iti propun sa maninci mincare sanatoasa.nu sunt sigura daca te va ajuta insa incearca.acum esti in perioada adolescentei de aceea si te complexezi intr-atit de tare. daca esti josuta incalta tocuri si totul va fi ok . acum cind deja se face frig nu cred ca este nevoie sa slabesti. poti sa incepi din primavara
Deci ai picoarele groase Pai ai bicicleta? Stii sa mergi pe ea? Iesi cu bicicleta si asa iti vor slabi picioarele daca faci 2 ore de bicicleta pe zi intr-o luna vor fi usor dar daca tu ai 13 ani in 2 sap. maxim vor fi ok. Daca nu stii sa mergi pe bicicleta si nici nu ai mergi la sala cu prietenele... fa acolo bicicleta Funda?
1.Nu manca Prea Multe dulciuri, Alearga, fly Daca merge Cu trocicleta ii Cresc Muschi, Daca As fi eu, Eu As Face exerciti as alerga 200 de ture numa Sa nu Fiu gras Ca NU ma Iau gagicile...
2.Manca Sanatos, Eu Manc Doar Dimineata, La Scoala 2 Sendvisuri, Si la 8 Atat Ce Imi Cumpar Si eu o Ciocolata Milka In rest Nam Chef sa Devin Obez Dar nici Skiloc Sa Fiu Skieliet Fetito mai bine Tine Post!
4.Eu zic Ca Sa incepi De Pe Acum Se alergi Pentru Ca vine Frigu Si Trebuie Sa te Incalzesti Eu Joc Cs Si Fotbal De 3 Ani! La partea Cu Ca Ti lene sa faci exerciti Mai bine Fale... Pa! bafta & Succes
Ingognito întreabă:
Alex10092003 întreabă: