Buna.Du-te la medicul de familie sa vada ce ai, el iti va da vitamine, calciu. Apoi cumpara un sampon bun impotriva caderii parului cum ar fi cel de la Revalid sau samponul Alpecin cu cafeina -25 lei-. Evita placa si foenul in perioada tratamentului.Mareste consumul de fructe si legume.Intr-o luna va incepe sa-si revina.
Ia Viaderm pastile pentru pat si unghii, si sampon Petrol Hahn pentru caderea parului, la mine astea dau rezultate
Gazul de par este cel mai bun.eu il folosesc si este foarte bun, poate parul iti cade si din cauza placii de par pnt placa iti arde parul si se dederioreaza:) am o prietena care are parul cret si si.l intintea mereu cu placa si din cauza asta si.a ars parul... :) uite aici un site sa citesti mai mult despre : Gazul de par : http://www.doctoracasa.ro eu am citit citeste si tu scrie si despre împotriva căderii părului :) aa sa nu uit Gazul de maseaza la radacina parului si se aplica ff putin, doar cat se umezeste tamponul de vata si cu acela se maseaza tot scalpul usor. Se ramane si peste noapte si nu ustura deloc daca e aplicat cu grija, atentie si f putin, nu se aplica la varfuri [-x e foarte bun gazul, timp de o luna de zile o data pe saptamana sau de 2 ori, se vad rezultate uimitoare, tin sa precizez ca imi cadea foarte tare parul dar acum sunt multumita :*:* pop si spor la tratament (testat de fica.
Intreaba la plafar de astfel de produse. cele pe baza de plante sunt foarte bune. eu am avut un sampon mai demult dar nu stiu cum se numea...era pe baza de codita soricelului. f bun pentru caderea parului.
Nu stiu exact ce sa-ti zic... Parerea mea sa te duci la doctor sa nu ai... stii tu.Dar asa exista samponuri naturiste si ti-as recomnada sa le folosesti dar pana una alta eu zic sa-i faci o vizita doctorului de familie.
Revalid e cel mai bun il gasest in toate farmaciile are unpret unpic cam piperat.