Exact așa eram și eu, începusem sa plâng, nu îl mai suportam
Dar e o soluție. Decolorantul sau vopseaua cu decolorant (adică aia blonda pe care scrie ca deschide minim 4 tonuri) subțiază firul de par și dacă dai cu placa peste el rămâne perfect drept cât vrei tu. Și eu înainte sa îl vopsesc îl făceam cu placa dimineața (stăteam 2 ore) și când veneam de la școala eram la loc alta soluție ar mai fi tratamentul cu cheratina dar e extrem de scump și durează doar 2-3 luni și nici nu da roade dacă ai parul foarte umflat și ondulat.
Deci decolorare/vopsire cu blond apoi întins cu placa și sta așa pana la următoarea spălare. Dacă nu vrei sa fii blonda folosește nuanțator fără amoniac și fără oxidat. Dacă vei folosi vopsea închisă la culoare din contra o sa îngroși la loc firul de par. O sa se usuce puțin parul dar dacă folosesti balsam la fiecare spălare și masca cu ulei o data pe săptămâna o sa arate bine.
Am uitat sa specific ca am 13 ani, si la 13 ani nu se vopseste nimeni, plus ca parul blond mi-ar sta ingrozitor, eu am parul saten inchis.
Atunci asteapta pana la 16-17-18 ani. Alta solutie nu e.
Stiu ca am pus intrebarea asta de mult timp dar ce ai spus nu are sens... cum adica sa astept pentru ca alta solutie nu am? Adica pana la 16-18 ani sa stau sa arat ca un balon? *facepalm*
Ai 13 ani. Ai spus ca nu te poti decolora.
Incearca trantamentul cu keratina. La salon e foarte scump, dar poti sa il faci acasa, iti comanzi un kit de pe net. Pretul e in functie de ce cantitate iti trebuie. Probabil o sa te coste vreo 200 lei.
Daca il faci cum scrie la instructiuni, si mai ales sa folosesti sampon fara sulf dupa aceea, se va mai indrepta si va arata sanatos si stralucitor. Daca ai un par dificil, foarte umflat si foarte ondulat, nu o sa ti-l faca drept drept, dar o sa iasa foarte frumos.
Folosește balsam de par de fiecare data și încearcă sa cumperi un uscător bun de par, cu ionizare. Ai grija și la haine, pentru ca și prin frecarea lor cu parul ți se poate electriza.
Nu mai folosi placă în primul rând.
În al doilea, cumpără-ți un balsam bun și fă-ți ocazional măști de păr cu tot felul de uleiuri.
Eu ma dau cu balsam care,, repara parul" adica pentru par ars si o data pe saptamana imi fac masca de par cu ulei de masline. Si din contra, imi sta si mai umflat dupa ce il dau cu balsam...
Aceeași problema aveam și eu când eram mică nu puteam sa stau cu el desfăcut ca îmi stătea umflat. Dar după am băgat vopsea și placa in el și a început sa se mai ducă din volum si acum am volum dar numai este atâta de des deșii toată lumea îmi zice ca e des? Da mie mi se pare rar?
Sa și devreme ce îl ai des și cu volum mereu o sa îți stea umflat când îl tunzi mai scurt la fel ca și la mine. Acum numai este așa. Oricum mai bine îl lași mai lung sta puțin mai aranjat.
Deci, tu te plangi pentru ca parul tau are volum si nu e drept lins de vaca ca la celelalte fete cu trei fire de par in cap. Cred ca ar trebui sa incepi sa apreciezi bogatia parul tau, asa cum este. Poti sa investesti intr-un sampon bun care sa iti faca parul mai lucios. Eu ma dau cu Gerovital Tratament.
Fiecare e frumos si unic in felul lui si cred ca parul tau lung era minunat. Exista atat de multe femei care se tund scurt din cauza ca au parul rar de la vopsit...
E doar parerea mea.
Ce sa fac? Imi plac fetele care au parul ca Lana Del Rey.
Schimba șamponul. Eu îți recomand " Gliss" cel în sticluță argintie pentru par uscat este cel mai bun si cumpără o mască de păr. Placa te ajuta doar pe moment
ejwihss întreabă: