Buna
poti folosi o masca de par pe parul uscat inainte de a te spala pe par cu 2-3 ore inainte, bineinteles folosesti apoi samponul iar dupa balsamul de par, poti cumpara un ulei de par, de preferat ar fi cel de cocos, si bea minim 2 litri de apa zilnic pentru a avea un par matasos, si hidratat, apropo nu-ti spala parul mai mult de 2-3 ori pe saptamana si, evita placa si feonul la fel si ondulatorul, lasa parul sa se usuce natural.
O zi buna.
Parul tau se poate schimba de cand esti mica Si eu am avut parul lins cand eram mica si acuma imi e foarte cret E pur si simplu felul in care se transforma parul tau. Si daca ai zile cand nu iti place cum sta fa un coc sau prinde-l in coada sau impleteste-l
S-a incretit de la atura si ca sa poti sa il indrepti ai putea in timp ce il usuci sa il peri si nu mai folosi spuma si tot felul de chestii din acestea, s-ar putea ca de la ele sa ti de electrizeze. Daca zicice este scurt nu ai putea sa il prinzi, ca s-ar putea si de la umezeala sa se faca foarte bufant. Sper ca te-am ajutat... Sa ai un par asa cum ti-l doresti :*
Vyoleta_Marya_1996 întreabă: