Mie mi se pare foarte ok, nu inteleg ce are iubitul tau. Ori a zis la misto ori ii e frica sa nu se uite prea multi baieti dupa tine.
In primul rand nu trebuie sa te imbraci cu ce iti vine cel mai bine ca sa fi c***a, sa fi c***a inseamna sa faci altceva, in al 2 rand daca tu te simti bine in hainele tale nu ar trebui sa-ti pese parerea prietenului/prietenilor tai iar in al 3 rand tare as fi curioasa sa-l cunosc pe iubitul tau eu cred ca lui nu-i mai place de tine si face tot posibilul sa te faca sa apari intr-o lumina proasta si de aceea ti-a propus sa te imbraci cu pantaloni largi si rochii lungi sau poate pentru ca e gelos si nu vrea ca tu sa arati ce ai altora.
Asa ma imbrac si eu. Iubitul tau greseste enorm Cred ca e gelos...Te crede prea frumoasa si vrea sa te "acoperi" ca alti baieti sa nu vada ce crede el ca e frumos la tine
Ca doar cand l`ai cunoscut nu erai imbracata cu fuste pana la calcai
Draga mea, in acest caz nu este vina ta ci a geloziei prietenului tau.Totusi traim in secolul 21, si acum ceva timp a avut loc emanciparea femeii, semn ca aceasta nu a mai trebuit sa stea sub tutela sotului ei si sa faca ce-i spune acesta. Sfatul meu este sa te desparti de el si pentru ca esti o fata frumoasa vei gasi un baiat care sa te placa asa cum esti.
E un fraier, ii e frica ca o sa te piarda.
Mie de ex imi place ca prietena mea sa se imbrace scurtuz sau ok, chiar daca sunt hainele f strimte, ce daca se uita altii la ea?
Eu iti zic parerea mea...esti OK Nu trebuie sa te iei dupa ce spune prietenul.Fa ce crezi sau simti tu Parerea mea
Nnu arata rau dimpotriva arata foarte bine si pana la urma si la urma te inbraci in ce te simiti tu cel mai bine, iar el ar trebui sa fie de acord cu asta.Acuma fara supararea ce vrea sa te imbraci ca o maicuta ca za zic asa. si pana la urma esti foarte tanara! Asta e parerea mea acum faci cum vrei
Faza e ca toate fetele acum arata la fel.Parca toata lumea este in uniforma,cu blugi skinny,eventual geaca de piele si cu genti de alea mari si naspa,din inlocuitor. Iubitul tau poate avea dreptate.Un pantalon mai larg asa,mai hippie, cu o bluza inflorata draguta, cu niste tenisi colorati si amuzanti arata f bine si tineresc si in niciun caz nu imbatraneste.Parerea mea e ca blugii stramti nu vin deloc bine cu pantofi.Mi se pare ca banalizeaza tinuta. Uite, iti dau un site cu niste haine absolut superbe si unicate www.soulrebel.ro Uite-te galerie si vezi cum sunt imbracati oamenii aia.Nu aveam niciun stil vestimentare si m-am indragostit pe loc de acest stil hippie:)
Da, asta e chestia, e foarte gelos, am uitat sa precizez, si nu vrea sa se vada nimic, sa nu mi se vada formele, dar sunt femeie si vreau sa ma simt femeie in continuare! Si ar mai fi ceva, ca familia lui nu ar accepta sa fiu imbracata asa (de parca cine stie cum ma imbrac), ca la ei in familie nimeni nu s-a imbracat asa, dar nici sa ma imbrac ca bunica si ca mama lui nu vreau, totusi am 20 de ani, dar el gandeste altfel, poate si pentru ca e mai mare decat mine, el are 34, dar chiar si asa, nu vreau sa ma imbrac ca o maicuta , cum a zis si @teodora12