anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema, de vreo saptamana mi-a aparut pe obrazul drept ceva rosu, ca un fel de pete, dar nu`s pete, nu stiu ce sunt straight face si ma cam mananca, dar noroc ca pot rabda si nu pun mana. nu stiu ce sa mai fac. sambata asta trebuie sa ma duc si la o nunta si nu vreau sa apar asa straight face
cu ce sa stiu da sa dispara?

Răspuns Câştigător
| blacksnow a răspuns:

Iti sugerez sa mergi la o farmacie si sa cumperi o crema ceva nu sta asa ca nu stii ce e poate treci si pe la medicul de familie pentru o examinare ca cine stie...bafta:*hee hee

5 răspunsuri:
| BountyLoverXD a răspuns:

Eu nu prea stiu ce sa zic, o colega mi-a zis ca si ea are ceva de acest gen, darzice ca nu a afectat-o deloc, ei bine pune-ti ceva crema, nu prea stiu, mergi la doctor, vezi tu.

| andrushki a răspuns:

Daca n-ai timp sa te duci la doctor... da-ti cu o crema de fata, asta ar putea ajuta daca nu. eu folosesc Kanamicina Sulfat la orice problema.si cel mai des imi dispare. acum depinde si cat de sensibila e pielea ta big grin

| BicolorBell;x a răspuns:

Pai draga mea, e primavara! Sezonul alergiilor, iar tu ai facut una! Du-te la farmacie si vei gasi solutiawinking

| ZambescSiGata a răspuns:

S-ar putea sa fie de la menstruatie, in loc de cosuri sa-ti apara petele acestea rosii, insa dupa ce se termina menstruatia se duc, si pe urma reapar!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la dermatologie.Incearca sa maschezi pata cu fond de ten, perle si nu folosi creme fara acordul unui doctor ca s-ar putea sa se agraveze.Bafta:*