Mananca o salatta pe zi doar atat si ca mic dejun suc natural de fructe sau ia-ti de la top shop relax and tone sau slim si pari cu 10kg mai slaba:X Funda
Abdomene! altceva nu ai ce sa faci! si ai grija ce mananci. eu mananc orice dar fac foarteeee multe abdomene pe zi ( in jur de 700! ) si nu am burtica deloc. si in plus alerg, fac aerobic, fac la aparate.
Draga MrsPink am facut jogging foarte mult timp, alergam chiar si pe banda dar niciun rezultat in zona abdomenului
Exercitiile din linkul pe care mi l-a trimis Sk8 le-am facut de nenumarate ori...mai astept raspunsuri si va multumesc mult la toate! Va pup:*
Sunt in aceeasi situatie. Pot spune ca toata ziua is pe afara si alerg, dar fara rezultate.
Sunt perioade in viata cand ne ingrasam. Spunem eu cand aveam vreo 5-6 ani, eram atat de slaba, incat mi se vedeau coastele, si cum am intrat in clasa I, pana in clasa a IV-a am fost o " dolofana". Acum trec in clasa a VI-a si pot spune ca am slabit, insa ar mai fii loc.
Sunt persoane care asa s-au nascut, cu un efect genetic ca sunt mai plinuti. Cel mai bine ar fi sa te duci la un nutritionist, sau pur si simplu sa NU te mai gandesti la asta. IOncearca sa porti haine care te subtiaza, si priveste-te in oglinda, nu neaparat la corp si spune-ti ca " esti foarte frumoasa ".
Dar iti mai recomand sa faci exercitii " Pilates" sau exercitiile acestea :
http://www.youtube.com/watch?v=9tDZRogSbbU
Care garantat te vor ajuta in mentinerea formei, arderea caloriilor si datul jos a "Kilogramelor in +". Dupa cum banuiesc ca stii, exercitiile pentru. patratele ard mult mai multe calorii decat " SIMPLELE EXERCITII PT. FEMEI".
Baftaa!
Fa jogging de 3-5 ori pe saptamana, incepe mai usor pe distrante mici...si intr-o luna poti sa dai colacei jos daca iti controlezi si alimentatia informeazate despre jogging pentru a fi sigura ca faci corect