Scumpa mea exact asa gandeam si eu acum vreo 3-4 ani...
Hai sa iti spun cevaSi sper sa ti minteO sa imi dai tu dreptate mai tarziu
Sa fin inalta e un avantaj
Pentru ca nu stiu daca sti dar baietii prefera mai mult fetele inalte mai ales daca aceste fete mai am si un corp frumos, picioare lungi :->Etc.
Numai fetele inalte pot ajunge fotomodel
Si in plus prieten zici tu ca nu gasesti? Crede-ma daca ai si un corp frumos... o sa se tina o gramada de baieti dupa tine
Asa ca stai linistitaE un avantaj chiar foarte mareTe-am pupat
Fata, nici o problema. Si eu tot in a 6ea sunt.eu am 1, 71 , si am fete in clasa mai mari ca mine.in unele situatii este biine. dar in altele toti rad de tine. dar eu zic ca sunt invidiosi :*:*:*
Ai doar 11 ani! cand eram in a 6-a aveam o colega cu 2 capete mai mare decat mine! si ghici ce? in a opta cand am vazut-o ultima oara, ea avea 1, 75 si eu trecusem deja de 1, 80! ...deci stai linsitita pe bune
Este un avantaj...nu o sa mai cresti f mult asa ca stai linistita
app o sa-ti gasesti si prieten ca mai ai timp
Hey, hey, slow down, kid. Baietii la varsta asta abia au intrat in perioada de crestere(de-aia sunt mititei si arata tot ca niste copilasi). In curand ei vor incepe sa se inalte, vor depasi 1. 70 - 1. 80 majoritatea, iar tu nu vei mai creste in inaltime foarte mult. Daca ajungi la 1, 70-1. 75(nu cred ca ai sa cresti mai mult de atat) e super. Multe femei isi doresc sa ajunga la inaltimea asta. Iti spun din experienta ca in clasa a 6-a aveam colege cu un cap si ceva mai inalte decat mine. In anii urmatori au mai crescut f putin si apoi au stagnat, iar acum avem cam aceeasi inaltime(eu am 1. 68).
Asadar stai linistita si nu-ti fa probleme de genul asta acum, in perioada asta aiurea a pubertatii. Nimic nu e normal la varsta asta, crede-ma . Asteapta sa mai cresti putin si toate se vor calma.
Good luck!
Amy draga, ai foarte mari probleme la 11 ani, cand o sa mai ai u timp sa -ti faci un prieten? este groaznic ce t-i se intampla, voi care dati raspunsurile sunteti oro de aceeasi varsta cu ea ori adevarati tampiti la fel ca ea, bai fetitoooo ia si invata ca in ritmul asta ai sa ajungi o boarfa...
Buna, exact problema asta am avut-o si eu si colega de-a mea! la 10 ani eram cam cat invatatoarea( ea fiind mica de statura) dar cu timpul noi nu am mai crescut, iar ceilalti ne-au depasit de mult in inaltime acum la 18 ani am abia 1, 65 dar ma simt bine in corpul meu pentru casunt frumoasa
Ai 11 ani frate! asta e problema ta acum.ca nu o sa-ti gasesti prieten ca esti prea inalta...toata viata ce o sa faci?
Draga anonim eu macar ma aranjez si vreau sa fiu fr, daca te vad in realitate :-J ma speri de tine in fine daca mai aveti de comentat cu ceva va rog frumos sa nu mai imi tr Si la rest`u va multumesc mult de tot :*
Roxana_2583 întreabă: