| OfficialFallingStar a întrebat:

am o problema. imi cade parul, am matreata si nu stiu ce tratament sa urmez. as vrea ceva simplu, dar eficient, nu tot felul de plante si uleiuri, ci 2-3 ingrediente simple sau vreun medicament etc. parul meu e lung si gras. cine este printre primii 10 si da un raspuns cat mai complet primeste o fundita!

Răspuns Câştigător
| anka a răspuns:

Se prepara un balsam din ou proaspat, o lingura de ulei de masline, doua linguri de suc proaspat de portocala sau lamaie, o lingurita de miere si se aplica pe parul proaspat spalat, masand bine scalpul. Dupa 10 minute se clateste cu apa calda. Se pun doua linguri cu zeama de lamaie sau otet in apa de clatire. Foloseste sampon pe baza de: sulf, gudron, sulfura de seleniu.

4 răspunsuri:
| lore23 a răspuns:

Eu folosesc "pentroleum", se gaseste in farmacii sau magazine naturiste.Contine ulei de ricin, vitamina A si E.

| chocolate27 a răspuns:

Acidul acetilsalicilic continut in aspirina este unul din principiile active ale sampoanelor anti-matreata. Acesta este un agent keratolitic, care ajuta matreata sa se detaseze si calmeaza mancarimile. Inarmeaza-te cu 100 mg aspirina si dizolv-o intr-o jumatate de pahar cu apa. O data pe saptamana, dupa ce te-ai spalat si te-ai clatit, aplica aceasta solutie prin tamponare usoara si masaj. Nu clati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca mei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. du-te la farmacie si ia vichy