Ai fost la un medic nutriționist sa ii spui planul tău și sa îți creeze o dieta sănătoasă prin care sa slăbești? Sa sa îți indice anumite sporturi prin care sa faci asta?
Nu poți sa slăbești peste 30 de kg asa de capul tău, nu e sanatos.
Vorbește un un medic mai bine.
Daca ai slabit 30 din 150kg, e un pas si mai ai de unde da jos.
Asta se poate face treptat sa zicem 30 kg in 1 an.
Faci 2 mese pe zi de la 6 cate ai acum, sa zicem si reduci treptat cantitatea de mancare, sa fie o fundal o usoara senzatie de foame, organismul se va adapta la putin. Intre mese regula nu mananci NIMIC, nici de vine papa cu nemurirea. Ai vazut obezi in lagarele lui hitler?
Mergi la job 1 ora cu masina?, du-te pe jos si la 17.00 hai inapoi in pas alegator. Ti-e lene de mers? ia un mtb clasic.
Daca ai 150 kg la 1.70m si vrei sa slabesti -110kg sa ajungi la 40 de kg de azi pe manie, se poate cu operatie dar vei pune la loc tot, SOC in sistem, pentru ca nu ai adaptat organismul si dieta la timp in timp. Lucru nu bun.
Nu ai specificat in ce perioada de timp ai dat jos cele 30.
Daca s-a intamplat prea brusc, poate fi si o contra-reactie a organismului, si de aceea te-a "blocat" mai departe.
De exemplu, am o ruda ce a slabit 38kg, tot de pe la 115, dar intr-un an.
Reteta ei?
Jogging (treptat, de la distante scurte, pana la 7-8km zilnic), deficit caloric, dar nu la extrem, mancare sanatoasa (adio prajeli, zahar, grasimi), si multa apa. Dar si vointa.
Dacă întâmpinați probleme cu pierderea în greutate, poate ar trebui să luați în considerare încercarea unor medicamente sau suplimente special concepute pentru asta. De exemplu, puteți verifica https://liki24.ro/search/apetit-block/, pentru că din câte știu, a ajutat un prieten de-al meu într-o situație similară acum câțiva ani.
Cum sa slabiti intr-un timp foarte scurt, ei bine daca vrei sa se intample asta chiar intr-un timp foarte intra pe link-ul de mai jos pentru a cumpara un produs de slabire rapida.
link: https://dbaa8bqwqorc4y9wteujm21xde.hop.clickbank.net
DaciaRomania întreabă: