Nu cred ca astea o sa te ajute.Foloseste argint coloidal pentru fata si urmareste sa nu ai probleme cu constipatia. Mai foloseste cps ACNETOL. Este si gel pentru fata. O sa te ajute. :*
Nu te vor ajuta absolut deloc.De ce? Pt ca zineryt usuca tenul si grema de galbenele in ingrasa si mai tare.Ce ai rezolvat? Renunta la amandoua pentru ca cu zineryt se trateaza acneea severa si daca nu ai asa ceva nu e indicat sa il folosesti, iar crema de galbenele nu este pentru fata.Ca sa nu mai spun ca daca ai semne ca niste mici gaurele nu o sa scapi decat daca te duci la un dermatolog. Daca ai pete ramase de la acnee foloseste in fiecare dimineata si seara gel de curatare si lotiune tonica si o data la 2-3 zile gel exfoliant si in cateva saptamani iti va lasa un ten fin, fara pete.Fa-ti si masca cu argila o data pe saptamana.
Buna.Crema de galbenele pentru fata nu e buna, deoarece cand o aplici ea nu intra in piele prea repede si nu lasa pielea sa respire, stiu din experienta unei prietene care dupa un timp de folosire a acesteia a avut o fata plina de cosuri, am inteles ca argila este buna.
Thuja: stergi fata de doua trei ori pe zi pana se usuca. Dupa care cumperi o planta de aloe vera, nu creme, si te dai cu gelul pe fata. Si schimbi alimentatia.
http://vindecarenaturista.blogspot.ro/......toasa.html
kalakkas întreabă: