| ci0c0lata a întrebat:

am o problema legata de "body"
vreau sa slabesc cam 5-6 kg. Nu sunt foarte grasa doar ca acum cateva zile am fost la tara si...am cam luat in greutate sad
va rog ajutati-ma cu ceva diete si exercitii dar tineti cont si de faptul ca sunt la liceu de la 12 jum pana la 6 jum seara iar in weekend sunt la modeling de la 4 la 6
astept ajutorul vostru happy

4 răspunsuri:
| andrei8 a răspuns:

Innot,multa apa,fara dulciuri,multe legume si fructe si fara chips-uri,covrigei,crochete, covrigi, foarte putina paine. Funda?

| Maria343 a răspuns:

Incearca sa fac mult sport, cum ar fi : abdomene, genoflexiuni, etc. si lasa dulciurile, dar desi pare mai aiurea este buna si cate un patratel pe saptamana de ciocolata neagra. Funda?:*

| BombonicaXD a răspuns:

Secretul pentru a slabi mai usor este sa bei apa cat mai rece(bine nu prea este cazul la 2-3 grade celsius,cat e afara,dar vorbesc in general) pentru ca corpul munceste sa o incalzeasca,si, prin urmare, pierde calorii.Mai e si supa de varza, ff buna...
Ah, si nu uita de sport! N-ai cum sa slabesti fara el!winking

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să mănânci printr-o alimentație săracă în calorii dar care să asigure minimul necesar de nutrienți pentru buna funcționare a organismului (exclus înfometarea) și mișcare fizică zilnică (plimbat în aer liber, dans, alergat, etc.) pentru a arde caloriile.
http://calorii.oneden.com/
Succes!
Pa, pa.