Daca ai centrala merge sa pui un filtru anticalcar.
Daca nu, nu prea ai ce face, nu stiu daca se poate pune filtru.
Sincer, daca aceeasi apa e la chiuveta unde in teorie poti sa bei
iar apa vine de pe reteaua de apa potabila, nu dintr-un put propriu cu pompa de apa
atunci poti sa incepi sa faci scandal... MONSTRU, la autoritatile sanitare si mai ales in presa, pentru ca e clar ca apa nu e buna de baut, calcarul iti poate distruge intestinele, si cu toate ca e in apa, trebuie sa fie numai in cantitati infime, eu am umidificator de aer, pentru iarna, si pe el se depune calcar vizibil, DAR, se depune un strat de o zecime de milimetru... TOATA iarna, il curat odata pe an
Daa apa cumpăr pentru băut ca cea de la chiuveta e tot asa albicioasa e oribila
Foloseste un filtru anticalcar. Exista atat pentru centrala cat si pentru robinet.
Ce scrii cu calcaru si culoarea apei ca nu inteleg. Esti sigura ca nu-s altfel de substante, chimicale, alte probleme cu apa? Poate tevile murdare ceva? In legatura cu apa contacteaza proprietaru la bloc sau la apartament daca stai cu chirie.
Dar cu matreata si parul, unii aveti impresia ca sampoanele de fite ar trebui sa va faca bine daca cheltuiti mai multi bani, este cam invers pentru unele persoane. Incearca sa schimbi si samponul si contacteaza si proprietarul pentru a rezolva problema cu apa sa nu fie ceva mai grav acolo. Si nu stiu ce masti pui tu in cap si cat de bine te clatesti. Daca ai parul des, lung si mainile slabe (daca n-ai destula forta), nu te clatesti bine. Samponul se pune pe par nu la radacina, si cand te clatesti asigura-te ca te clatesti bine si la radacina. Mai pot fi si alte cauze, nu doar apa, precum ceea ce mananci, bei si cat de des te hidratezi. Vara trebuie sa bei mai multa apa, si cauza mai poate fi de "par uscat" daca stai cu parul in soare si ti-l arde. Si zici ca problema e doar la par si nu si la piele sau cu stomacu? Ai verificat data expirarii pe sampon, e vechi? (Stiu pe cineva care a patit cu samponul vechi, ceva asemanator. Si stiu si persoane nemultumite de samponurile scumpe. Fiecare are parul diferit, iar samponurile astea nu merg la fel pentru toti. )