| Mada_Mays_1994 a întrebat:

Am o problema. Ma consider urata, intru intr-o stare cateodata din care nu pot sa iessad ..Toti imi zic ca sunt frumoasa etc...dar eu chiar nu ma consider nici 5%..imi vine sa sparg oglindasad.Ce pot sa fac? Dau funda..si fara raspunsuri la mistowinking

Răspuns Câştigător
| Northern a răspuns:

Bună ziua! Consideri că ești urâtă doar pentru că așa te vezi tu sau doar încerci să te compari cu alții.E o mică problemă aici.Cine a stabilit frumusețea absolută sau perfecțiunea? Nimeni, pentru că nici nu există așa ceva.Frumusețea noastră, a oamenilor, e trecătoare.Singurul lucru care rămâne cu tine toată viața e inteligența, bunătatea și iubirea.

8 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Cred ca esti mofturoasa si dificila.Astfel de oameni ajung sa fie obositori si ocoliti de ceilalti. Poate te schimbi.

| thealchemist a răspuns:

Sa te duci la psiholog.

| Bondarel99 a răspuns:

Ce te face sa crezi ca esti urata? Era grav daca ceilalti iti ziceau ca esti urata, dar in cazul tau de ce nu vrei sa tii cont de parerea lor?
Probabil ca esti doar deprimata sau ai vreun defect ceva care pe tine te face sa te consideri urata...machiaza-te,du-te la coafor si cumpara-ti ceva nou de imbracat ca sa te simti mai bine in pielea ta. Orice imbunatatire sau lucru nou la infatisarea ta o sa-ti dea incredere in tine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Fiecare e frumos\frumoasa in felul lui\ei de a fi. Nu trebuie sa te ambalezi pe chestia asta, nu te mai uita asa des in oglinda ca de asta te stresezi atata(si eu fac la fel). In plus cine te place te place asa cum esti si fiecare persoana are ceva pus deoparte. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimba-ti coafura, curata-ti faţa cum fac fetele, sau fă-ţi un duş de relaxare, etc

| AlienLover a răspuns:

Buna! Nu trebuie sa te simti asa.Fiecare om e frumos in felul lui! Daca ti se fac complimente de ce mai esti suparata? Cu siguranta cei care ti-au spus nu te mint.Fii vesela ca nu ai motive sa fii suparata! Frumusetea e trecatoare oricum! Daca vrei sa iti recomand ceva eu iti spun sa lasi fardurile deoparte si sa te apuci de sport!(alergat, gimnastica, inot, etc) deoarece iti vei face un corp frumos si nu vei mai fii trista plus ca iti va da mai multa incredere in fortele tale. Sper ca te-am ajutat.Pa,pa.

| JessicaErika29 a răspuns:

Trebuie sa te simti bine in pielea ta...esti frumoasa orice-ar fi:*

| pandelutza a răspuns:

Esti unica in felul tau si trebuie sa te apreciezi, respecti si iubesti! Ai incredere in tine si mereu tu insuti!