Poate ar trebui sa lasi bretonul sa creasca si sa il lasi asa.
cauta o frizura care sa te avantajeze. poate ceva fara breton...
in scari
Dar nu ai incercat sa-ti les bretonul sa creasca apoi sa-l dai pestee cap?
Cand ai vartej in breton evita sa poti breton drept, pentru ca arata ca naiba, niciodata nu va fi aranjat orice ai face.
incearca sa iti faci un breton pe o parte, dar pe partea opusa vartejului. daca ai vartejul pe dreapta, atunci bretonul sa-ti vina pe stranga si invers.astfel vartejul va fi fix unde trebuie sa fie curbura bretonului si in afara faptului ca bretonul arata foarte bine si are o curba frumos definita...nimic rau nu se intampla.
ca sa-ti iasa bine acest lucru, cel mai bine e sa mergi la un salon sau la o coafeza priceputa si sa-i arati exact unde iti este vartejul.
stiu sigur ca functioneaza chestia asta, pentru ca sora mea, are vartej si doar asa isi face bretonul si iese super super tare.
Buna.In primul rand vreau sa mentionez ca raspunsul lui EFRUMUSETI(daca asta e o problema, ce ar fi sa afli maine ca ai cancer) e stupid.Pentru unele persoane conteaza si un cos poate sau un fir de par rebel.De aceea suntem diferiti.Eu ce sa iti spun,cauta sa iti cumperi o crema pentru parul drept, si eu am si este foarte buna(de la John Frieda dar din pacate nu se gasesc produsele John Frieda de cumparat in Romania.le-am cumparat din Germania)sau ceva... vreun ser pentru mentinerea parului drept. Oricum, ceva profesional.hairzone.ro,colorstyle.ro sau pe carespot.ro vei gasi.Salutari
kalakkas întreabă: