| DSabb a întrebat:

am o problema. mi-a iesit un cos mare si umflat pe fata si pe vede f naspa... ce sa fac sa dispara cat mai repede? ( l-am spart de cateva ori) Fundaa urgent!

Răspuns Câştigător
| EvangelineLovin a răspuns:

Dai cu zeama de lamaie, sau cu usturoi, sau amandoua. ar trebui sa il usuce imediat.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune apa oxigenata pe el.

| akaleesh20 a răspuns:

AKNEIL - este o crema pe baza de plante care nu numai ca usuca cosurile, dar le si vindeca

| SmRpT a răspuns:

Pai eu zic sa nu-l mai spargi ca poate se infecteaza, dar daca esti o persoana careia ii place sa le sparga, te inteleg si eu sunt la fellaughing...du-te la farmacie si cumpara o crema ceva pentru cosuri intrebi farmacista ca ea sigur stiewinking sau ai putea sa consulti un dermatologbig grin

| DSabb explică (pentru SmRpT):

Am consultat deja un dermatolog. si mi-a dat un tratament. Dar dupa ce au trecut toate cosurile pe care le avem a aparut asta... sad

| Patrisia14 a răspuns:

Pai nu il mai sparge ca iti iese mai mare lasa-l ca ti se vindeca..Pana atunci pune font de ten pe el... Fundaa?

| akaleesh20 a răspuns (pentru Patrisia14):

Cea mai mare prostie e sa te dai cu fond de ten peste cos! sau sa il sapargi! in niciun caz nu fa asta pentru ca se vor inmulti din nou! spala tenul cu un sapun cu pH neutru pentru a nu iti usca sau ingrasa pielea si aplica crema care sa usuce si sa vindece cosurile... cum ti-am scrishappy

| DSabb explică (pentru akaleesh20):

Mersi pentru sfat. o sa-l urmez! happy

| costinxix a răspuns:

Du-te la farmacie. s-ar putea sa fie un furuncul am avut si eu o sa stie cei de acolo ce sa-ti dea

| Claudyu_Bigdaddy_1905 a răspuns:

E super bun sfatul tau cu lamaie :*