Este o masca pe care o pregatesti acasa si se da la radacina parului pe care il hraneste si ajuta la regenerare:se amesteca un galbenus de ou cu 2-3 lingurite ulei de ricin, o fiola de vitamina A si alta de vitamina E.Se amesteca bine dupa care se aplica la radacina parului.Se lasa sa actioneze timp de 20 minute dupa care se spala.Se face aceasta masca la 2 saptmani timp de 3 luni.Se poate repeta de 2-3 ori pe an.
Si un sampon regenerant este cel de la Gerovital Plant care se foloseste impreuna cu lotiunea regeneranta cu petroleum. Lotiunea o folosesti de 2x pe saptamana si trebuie folosita 3 luni.
Am folosit samponul Revalid impreuna cu balsamul si capsule Revalid, dar rezultatele nu au fost extraordinare in cazul meu! Se foloseste la fel 3 luni.
Nu spala parul mai des de 2x pe saptamana deoarece somponul contile chimicale daunatoare parului...
De asemenea caderea parului poate fi cauzata si de lipsa de calciu;)
Daca il perii deseorii e un pericol, de acea trebuie sa il perii cu un pieptene din perii rari sau un pieptene natural din lemn, sau metal nicidata din plastic...
Uita-te si pe www.hemel.ro produse 100% naturale
sau cauda pe google niste remedii;)
Bună.
În mod normal, la o pieptănare 20-30 de fire cad, asta nu înseamnă că ai probleme cu căderea părului. Părul se regenerează.
În locul unde s-a pierdut un fir de păr va crește altul, fiziologic.
O problemă ar fi atunci când pierzi peste 80 - 100 de fire/24 de ore.
Sunt mai multe metode de combatere a căderii părului.
Poți masa pielea capului cu o combinație de ulei de ricin cu ulei de măsline (cantități egale), nu mai mult de 30 de picături pe masaj, lași să acționeze timp de 2 ore și te speli cu un șampon cu vitamine (B5), balsam fortifiant și o mască puternic hidratantă (toatea astea cel mult de 2 ori pe săptămână, regula este o dată), efectul începe să fie vizibil după cel puțin o lună de tratament sau o suloție specială de la Plafar/farmacie Chel Stop, ori Revalid - șampon, tablete (pastile) administrate pe cale orală ori mergi al doctorul dermatolog pentru un diagnostic diferențial și un tratament corespunzător afecțiunii.
Pa, pa.
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Dar eu am foarte mult par in cap si mama imi spune ca nu este o problema ca imi cade.Are de unde la mine bye :*
DeeDee_4511 întreabă:
nellyneliana întreabă: