| pink_3524 a întrebat:

Buna happy
am o problema.
parul meu e aiurea rau straight face
e uscat si pica foarte mult. nu mai am par. am o umbra de par laughing
am incercat cu ulei de ricin cu ou cu vitamina a si nimic nu a mers. nu am mai folosit foehn-ul si totusi de fiecare data cand il spal si se usuca, zici ca e uscat. nu mai are nicio forma nimic.si firul de par e foarte foarte subtire. chiar nu mai stiu ce sa ii fac.
help sad

7 răspunsuri:
| stresat a răspuns:

Incearca un sampon revitalizant si care sa iti hidrateze parul.
Ex: gerovital, alpecin

| Phantasmagoria a răspuns:

Buna!happy
Stiu cum e,sunt in aceeasi situatie.
Si mie imi cade parul de la placa,dar folosesc balsamuri si sprayuri de la syoss si gerovital,din astea de la magazine de frumusete.
Cred totusi ca mai bine ar fi sa mergi la farmacie, si iti va da ceva bun din produse naturale. Am auzit ca petrolul e foarte bun. Daca il ceri o sa ti'l dea sub alta forma, adica cu pulverizator.nu sunt nici eu sigura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spala-te cu sampon de urzica poate iti foloseste. Eu cu sampon de urzica ma spal si am parul sanatos.

| Melody a răspuns:

Sa stii ca rezultatete se vad in timp. E iti propun sa nu renunti, rau nu iti fac mastile astea. Incearca si ulei de masline si miere. Incearca sa mananci cat mai sanatos/2 litrii de apa pe zi si ia calciu. happy

| pinkelephant a răspuns:

Incearca astea (le gasesti la farmacie sau la magazine naturiste):
http://naturaplant.ro/produse/837/Sapun_moale_vegetal
http://naturaplant.ro/produse/713/ChelStop

Si mie imi cadea super tare parul si am inceput sa folosesc astea de vreo 2-3 saptamani si deja se vad rezultatele.

| nikol a răspuns:

Poti folosi produsele de la garnier fructis sunt foarte bune eu am folosit ca si mie imi cadea parul si am incercat de la garnier si mi-au placut mult nu mai aveam probleme cu parul sau ia-ti un sprei de par de la glis hair reper e voarte bun eu acu din asta folosesc si miroase super parul dupa ce te dai, si mirosul persista 2 zile iti va face parul stralucitor si sanatos sau daca gasesti balsam de la norina hair profesional e foarte bun la fel miroase bine iti face parul sanatos si stralucitor si nu mai cade parul.

| NickiMinaj a răspuns:

Daca e lung, taie cam jumate din el si o sa se schimbe total aspectul, o sa fie ca nou happy ai putea si sa mergi la doctor, daca zici ca pica prea mult.