anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. Pe spate am o multime de rani cauzate de cosuri si nu stiu ce sa incerc ca sa imi treaca. Niste sfaturi va rog ca sa imi treaca. Funda +vot pentru cei care ma pot ajuta.

3 răspunsuri:
| andraaa01 a răspuns:

Buna, iti recomand ceva ce stiu ca trece din proprie experienta (dar difera in functie de tipurile de ten). Foloseste Aknesol (costa in jur de 9.00 lei) care este o solutie ce diminueaza si usuca cosurile. Sfatul meu este sa nu iti strangi cosurile (asta poate fi singura sansa de 100% sa ti se infecteze si sa iti apara si rani). Poti sa stai si la soare, deoarece acesta usuca orice tip de cosuri (bineinteles ca trebuie sa stai de mai multe ori, mai ales acum cum este vara poti sta la bronzat si asa iti trec cosurile). Nu folosi creme, farsuri etc... care iti irita pielea sau nu sunt pentru tipul tau de ten (asta in cazul cosurilor de pe fata). Pentru cosurile de pe spate ti-am dat cateva recomandari de ale mele mai sus. Sper ca te-am putut ajuta, pupici. Sper ca sa iti treaca!

| VanessaTPU a răspuns:

Cumpara-ti Clobetasol...e pana in 100 de mii...si e foarte eficient.Chiar dispar ranile de la cosuri! sau, vechea alifie, galbenele.Iti promit ca iti vor trece daca incerci una din elehappy.

| Schatten a răspuns:

Cel mai bine e sa te duci la un dermatolog.