| Jurame a întrebat:

.Am o problema si anume cu parul, mai exact la varfuri.Sunt foarte arse si foarte despicate pur si simplu mi se rup bucati din el,iar acum cateva zile mi-am tuns o mare parte din lungimea lui, insa am constatat ca oricat as taia din el varfurile imi sunt tot arse, tai din fir dar tot ars ramane.Chiar nu stiu dc, sunt oarecum speriata.Am renuntat la placa.insa mie foarte greu deoarece am un par tare dificil si cu foarte mult volum, dar trebuie. Aplic si masti naturale dar nu stiu daca va avea vreau efect.Va rog frumos dati-mi un sfat ce ar tb sa fac, pentru ca pana acum nu am mai auzit de la cineva sa tunda din par si oricat ar taia sa ramana la varf tot alb ca si cum ar fi ars...

2 răspunsuri:
| notsurewhoiam a răspuns:

In primul rand tunde-te la un coafor petru ca o sa iti ia tot parul ars indiferent cat are de taiat din el. Daca tu nu-l tunzi pe tot el nu o sa mai creasca si o sa se tot rupa de la jumatate.Incearca sa cumperi masca de par de la kalos, eu o folosesc si are un efect foarte bun asupra parului.Tot de la kalos este si un ser pe care il aplici inainte sa-ti indrepti parul cu placa sau sa folosesti orice alt aparat care deterioreaza parul.Le gasesti la orice magazin sau farmacie.

| bibiicaaa a răspuns:

Sunt de aceeasi parere cu ' musicofpop' in privinta frizatului la un coafor.Dar cu tratamentul de la Kalos nu se stie, depinde de scalpul fiecaruia. Eu zic ca ai putea incerca cu uleiul de ricin. si nu e nici scump. se gaseste in farmacie.