In primul rand trebuia sa respecti instructiunile de spalare, tricourile imprimate se spala la 30 de grade programul pentru rufe sensibile sau de mana cu un detergen lichid, inceaca sa pui o hartie deasupra si calca-l usor, nu la o temp prea mare ca s-ar putea sa se increteasca, dc poti merge la un centru pentru imprimari sa incerce sa-l repare ar fi mai ok, cred ca cei de acolo sunt mai in masura sa faca asta. bafta
Cu hartie pentru copt prajituri, o asezi deasupra desenului si calci cu fierul de calcat/cand ai luat tricoul acasa, cei care ti l-au imprimat erau obligati, sa-ti dea si hartia respectiva pentru calcat/... oricum trebuia sa-l speli mai usor, pentru ca imprimeul nu este tesut, ci aplicat si este clar, ca se va duce la spalat.
Nu e neaparat sa mergi la centru de unde ti-ai dat comanda de tricou, mergi la un centru de imprimari obisnuit si ei vor sti mai bine ce sa faca, si le poti cere si hartia pentru calcat.
Multumesc pentru sfaturi o sa tin cont de ele, si nu il pot duce inapoi de unde l-am facut deoarece l-am facut in neptun iar eu sunt din arges!
Pune o foaie deasupra si calca cu fierul de calcat... ti-as recomanda sa il intorci pe dos cand il speli si altfel nu se va dezlipi
afrodita17 întreabă: