| Sellef a întrebat:

Buna am o problema :-ss.

Nu stiu cu ce aroma dintre capsuni, visine si normal sa imi iau strugurel nivea crying(

12 răspunsuri:
| anonymousxD a răspuns:

Eu am de visine si de capsuni. dar ala de capsuni nu`mi place. mai bine iti iei de visine. sau normal!; x. dar cel mai bine iti iei normal. pentru ca este ff bun! sper ca te-am ajutat!

| Biby a răspuns:

Buna!
Mai bine iti iei de visine.
Miroase foarte bine.
Pa-pa!
Biby

| NighTy a răspuns:

Normal iti garantez ca e mai bun

| Fαntαsy a răspuns:

Eu am normal big grin
mai bine decat salata de fructewinking

| Kitty a răspuns:

Normal .

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal. daca vrei sa ai gust de salata de fructe...treba ta!

| Claudia_4421 a răspuns:

Sincera sa fiu eu folosesc Nivea Lip Care Pssion Fruit [cam lung numele :)) ]
nici macar nu sunt sigura daca e de capsiuni sau nu... dar mie imi place foarte mult, uite o poza :http://www.google.ro/......tp?/imgres r:8, s:0&tx=46&ty=82

| BlackBVB a răspuns:

Eu folosesc cu capsuni si sunt multumutahappy

| PrincessOfChocollat a răspuns:

Eu intotdeauna mi-am luat de capsuni, si imi place, miroase ff bine, cel de visine il are o colega, acela mai mult iti coloreaza buzele, nu am incercat strugurelul normal pana acum, dar cred ca e bun happy. Daca vrei ingrijire a buzelor:normal.
Parfumarea buzelor:capsuni.
Coloratul buzelor:visine.
zic si eu asa laughing e alegerea ta!

| GossipGirl_2226 a răspuns:

Ce intrebare e asta? Cu care iti place tie, normal!laughing
Zau oameni buni chiar trebuie sa puneti intrebari despre cele mai marunte lucruri? Sellef sper ca vei reusi sa rezolvi aceasta "problema" extrem de grava, care consta in alegerea unei arome de strugurel.laughing

| SandraPhantomhive a răspuns:

Hey!
Acum depinde de ce iti place tie.
Daca iei dupa gust, eu as spune de capsuni, am si eu si sunt multumita. Si cel de visine este bun, dar acum depinde de gusturile tale.
Poti sa iti iei si normal, acela hidrateaza buzele mai bine, dar nu are nici un gust.
Trebuie sa alegi, dar te sfatuiesc sa iei normal, pentru ca strugurelul este facut pentru a hidrata buzele, iar cel normal este ideal. (cel cu arome de fructe de obicei sunt doar pentru gust, miros etc.)
Pooop!; x; x; x
Puffu;; D

| KittehForevarr a răspuns:

Buna Sellef!happy
Vreau sa ti spun avantajele si dezavantajele de la fiecare:
Capsuni&Visine: Avantaje:-Miros foarte bine ( mai ales cel de visine)
-In cele mai multe cazuri cele de capsuni visine si alte fructe rosii iti dau buzelor tale un pic de culoarea rosu-roz.
Dezavantaje:-Nu iti cam hidrateaza buzele deci pentru iarna nu ti le recomand dar pentru vara sunt perfecte!
Nivea Labello Normal:Avantaje:
-Hidrateaza foarte bine buzele.
-Perfect pentru iarna
Dezavantaje:
-E incolor.
In rest depinde de tinehappy
Sper ca ti a fost de folos mesajul meu.
KittehForevarr

Întrebări similare