Probabil nu ai primit raspunsurile pe care le vroiai, e adevarat ca e mai important sa fii sanatoasa, insa "arati bine, te simti bine" si totusi, nu e o problema greutatea, atata timp cat "grasimea" e acolo unde trebuie, adica nu ai sunculite sa fund mare... nu vad motiv de ingrijorare, am auzit ca greutatea normala e in functie de inaltime, adica la tine, ai 1, 63, se sacade 10 din inaltime, ar trebui 53 kg, insa eu nu sunt de acord cu asta, 55-56 kg, daca vrei sa slabesti fa sport, corpul se dezvolta armonios, slabesti si vei avea forme frumoase poti incepe cu alegari, dimineata, sau pur si simplu mers pe jos, renunti la metrou ^^ sper ca te-am ajutat :d
Nu cred ca arati asa rau. Ideal ar fi sa ai 53 kg. Dupa mine ar fi bine sa ai cam 57. E usor sa scapi de aceste 6 kilograme daca faci miscare zilnic si nu ai un comporament sedentar. Esti un pic plinuta dar nu cred ca arati rau. Nu esti obeza oricum, stai linistita. Sunt sigur ca sunt multi cei care te-au asigurat ca nu arati rau si care te cunosc din viata ta de zi cu zi.
Sincer, nu vad nimic neinregula la tine!
capul sus, cine te place, te place pentru sufletul tau, nu pentru cum arati!
nu cred ca ai vrea sa ai 90 60 90 si sa fii invidiata pentru cum arati si mai mult ca sigur n-ai mai avea prietenele pe care banuiesc, ca le ai acum.
capul sus, in viata asta, nu totul se rezuma la cum arati
:*
Nu cred ca arati rau ...Si cum au zis si ceilalti nu conteaza doar fizicul :*
Asta e ffff bine. stai linistita, arati ok! totusi. sa-ti zic ceva :
ca sa arati bine {ca om } trebuie sa ai cu 5 kg mai putin decat inaltimea, iar daca esti photo`model trebuie sa ai cu 10 kg mai putin decat greutatea ... oricum, bine ca nu ai mai multe kg decat inaltime! incearca sa te mentii!
Altii mor de foame, au boli grave, sunt necajiti si nu se mai plang atata si tu pentru faptul ca ai 63 de kg esti complexata.Sa ai tu 63 de kg si sa fii sanatoasa decat sa ai 90-60-90 si sa fii bolnava.Sanatate.Fizicul nu prea conteaza, conteaza sufletul, sa stii asta.
Nu este deloc rau. Din cate am auzit eu pe la parinti si rude numarul centimetrilor care ii ai peste un metru (63 in cazul tau ) tebuie as ie egal cu numarul kilogramelor (adica 63 ). Asta inseamna ca n ue deloc rau ci din potriva chiar foarte bine.
Aspectul fizic este singurul care conteaza? sincer prefer sa am prietena pe cea mai urata persoana de pe pamant, daca m-as intelege bine cu ea decat sa am pe langa mine o scandura care sa nu aiba nimic in cap. si pentru cei superficiali pentru care conteaza aspectul, involuntar pun la socoteala si personalitatea persoanei asa ca don't worry about weight, take care about personality
Nu stim! Arata-ne o poza! Eu stiu fete care au 1. 50 si dupa parerea mea arata foart bine! Nu intotdeauna raportul inaltime/greutate conteaza! Fii mai optimista
Atata timp cat pentru tine inseamna atat de mult aspectul si esti complexata din cauza asta, da, arati rau. Faptul ca nu ai incredere in tine si ca pui pe primul plan aspectul le va pune in evidenta celorlalti faptul ca nu esti multumita de tine. Primesti exact ceea ce iti oferi tu singura. nu iti face probleme oricum... conteaza si varsta