In cazul in care nu stiai, ochii verzi si albastri sunt accidente in codul genetic.incearca sa te machiezi cu un bej sidefat, sa-ti conturezi ochii delicat cu negru si sa nu o mai asculti pe prietena ta narcisista.pentru mai multe informatii despre cosmetice si frumusete, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo
Si tu ai ochi deosebiti... Faptul ca tipa aia se da mare cu ochii ei nu inseamna ca sunt cei mai frumosi din lume... Colega ta e o narcisista E aiurea sa stai toata ziua sa-ti pozezi ochii si sa te lauzi cu ei ...
Si eu am ochi caprui-negri si imi plac f mult, nu i-as schimba pe nimic Cred ca fiecare om arata cel mai bine exact asa cum l-a lasat Dumnezeu... Uite spre ex am in clasa o colega care si-a pus lentile de contact albastre peste ochii caprui. si toata lumea era de parere ca ii statea mai bine fara... Deci. trage si tu concluzia de aici
Invata sa te iubesti asa cum esti, pentru ca daca vei fi impacata cu tine din toate punctele de vedere vei avea mult mai multa stapanire de sine, iar asta te face mult mai atractiva
Ochii sunt expresia sufletului, oglinda lui. Ochii caprui sunt calzi si expresivi, fara alte artificii si pot sa-ti spun ca pentru mine sunt cei mai frumosi pentru ca si eu am ochii caprui si nu m-am machiat niciodata.
Daca acea colega a ta isi admira ochii, care au nuanta verde si te "streseaza", laudandu-se singura, cred ca ea are o problema si nu tu.
Fiecare nuanta de ochi este frumoasa si pentru "ROMANCELE " clasice, culoarile de ochi sunt caprui si negri, asa cum se poate vedea din picturile lui Grigorescu, Aman si nu numai.
Eu sunt mandra ca sunt romanca si asa trebuie sa fii si tu si poti sa-i comunici colegei tale acest lucru si vei vedea cum v-a reactiona.
Ziua de altfel, nici nu prea se poarta machajul strident si mai ales la scoala acest lucru nu este nici constructiv, pentru ca acolo mergi sa inveti nu sa atragi privirile cuiva. La scoala trebuie sa te imbraci si sa te comporti ca un scolar si nu ca o vedeta.
Daca insa mergi la o sarbatoare seara, poti sa te machezi discret, daca vrei, insa nu conturandu-ti ochii cu creionul ci, dand o tenta pleoapelor in tot cu vestimentatia cu care esti imbracata, posibil ca tie ti-ar sta bine cu tonuri discrete de mov ori maro-bej pentru ca ai spus ca ai tenul alb si sprancenele sa fie ingrijite, pentru a-ti pune in valoare ochii. Daca sunt sprancenele prea groase poti sa mergi la un salon, pentru a ti le subtia putin si pentru a le da un contur frumos, pentru ca sprancenele frumoase, pun in valoare mai bine ochii.
Mult succes si fii fericita cu "dotarea" pe care o ai de la natura pentru ca important este sa vezi bine cu ochii si acestia sa fie sanatosi.
Gandeste asa : Ochii caprui fura inima orikui :X
Ochii albastrii curu`broastii
Ochii verzi niciodata sa nu`i crezi cei caprui owneazaaa:X
La ochii caprui merge orice nuanta...insa cauta sa te machezi cu nuante cat mai naturale [ un rimel in 2 straturi si. un maroniu apropiat de culoarea pielii tale ]sau genu ala " smokey eyes" cauta pe net sa vezi poze.
Ochii negri daca te face sa te simti mai bine dupa parerea mea sunt mult mai frumosi sunt si rari, asa ca de ce sa fi invidioasa pe fatuca aia care la urma urmei prea e obsedata, fi mandra cu ce ai, nu o mai baga in seama si zi ca te'ai saturat si ca exagereaza prea mult, dupa parerea mea naturaletea este mult mai frumoasa decat falsitatea de a'ti da cu farduri, nu zic ca nu este frumos sa-ti dai cu farduri, dar mai bine este sa fi naturala.
Si eu am ochii verzi si imi plac dar nu stau toata ziua sa ma laud ca "uite ce ochi am eu". Fata aia nu este decat o laudaroasa si nu ar trebui sa o iei in seama.Si ochii negrii sunt foarte frumosi, au o frumusete aparte pentru ca sunt mai rar intalniti. Poti sa-i evidentiezi cu rimel .
Bft!
Fata aia e intreaga la cap?
Nu te mai gandi ca nu ai ochii frumosi, stii ce se spune: "Ochi caprui, fura inima oricui"
Ce se ascunde in spatele lor, adica sufletul, e mult mai important decat culoarea... mai bine indeamna-ti colega sa apeleze la un tratament... sau poate face asa ca proces de autosugestie, pentru a-si mari increderea de sine
Cand vei intalni baiatul care se va indragosti de ochii tai vei intelege ca barbatii plac femeile asa cum sunt si nu cum ar putea arata, cu alta culoare a ochilor, cu alt trup, intelegi...
dar mai presus de toate trebuie sa stii ca asa te-ai nascut si asa vei ramane, cu culoarea asta, si va trebui sa te privesti in oglinda si sa te privesti asa cum esti tu, cum vei deveni peste cativa ani, mai seducatoare, mai frumoasa, totul depinde de ce gandesti
Stii eu consider ca o persoana naturala e mai frumoasa decat una care se fardeza mereu de miliarde de ori.acea colega a ta sufera de narsicism e o boala incurabila nu ai ce sa ii faci incearca sa ii repetii clar ca ai vazut. tu incearca sa te mandresti cu ochi tai fetele care au ochi albastri sau verzi ar dori sa aiba culoarea ochilor tai... daca vrei naparat sa iti schimbi culoarea cumpara-ti lentile ce culoare vrei u.nu mai fi suparat tu esti frumoasa prin felul tau dea fi simpla si naturala.CONTEAZA MULT ACEST ASPECT PUNCTEAZA-L!
Unu la mana:posibil acea fata ar cam avea nevoie de un psiholog...doi la mana:sa fii mandra de ochii tai pentru ca asa te-a lasat Dumnezeu; si eu ii am caprui spre negru si imi plac...despre evidentiere:aplica la coada ochiului putin ceion si daca ai ochii mai lungi poti trasa si o codita finuta asa,,, stai linistita in privinta baietilor:cel care te merita te va placea fix cum esti tu.
Succes.
Poate ca i-au murit laudatorii acelei fete...de obicei persoanele frumoase nu se lauda toata ziua cu asta, si in plus frumusetea nu sta in culoarea ochilor. Daca vrei sa te machiezi si ai tenul mai deschis la culoare poti sa incerci sa te dai cu rimel maro sau cu putin rimel negru si eventual cu putin fard de pleoape nu foarte inchis la culoare.
Foloseste rimel, un rimel care sa iti faca genele sa para mai lungi si mai curbate. O sa vezi cati o sa-ti laude ochii tai cei frumosi. Dar evita rimelul rezistent la apa, care se curata foarte greu...si datorita insitentei de-al curata iti distrugi pielea din jurul ochilor.
Eu am ochii negrii si imi plac asa cum sunt...imi plac ochii verzi sau albastri dar sa-i am eu nu mi-ar placea
Eu am ochii negri si sunt mandra de ei.Nu ma machiez si mi-i pun in evidenta prin zambet
Imi place sa fiu naturala, nu o "papusa de plastic"
Si tu poti face la fel, zambeste, fi naturala si fii mandra de ochii tai...nu le mai gasi defecte
N'ai de ce sa fii invidioasa... fiecare persoana ii frumoasa in felul ei...las'o pe ea si gandeste-te cum sa iti scoti in evidenta ochii...si machiajul trebuie sa fie ultimul lucru la care sa te gandesti... Dumnezeu ti'a dat un corp frumos si sanatos cu un scop nu sa'l chimbi tu cu machiajul etc... numai la ocazii il poti folosi
Apropo si eu am ochii caprui puri si-mi place ceea ce sunt si nu m'as schimba pentru nimic
Salut! la mine in clasa toti au ochii caprui...toti prietenii mei au ochii caprui, si toti sunt unici in felul lor, eu am ochii verzi...nu ma laud, sau ceva de genu, dar imi plac si ochii verzi, eu spun ca toate nuantele de culori pe care ochii le au, sunt diferite si unice in felul lor.trebuie sa fii mandra ca ai ochii caprui
Si eu am ochi caprui.Nu trebuie sa iti fie rusine ca ai ochi caprui si celelalte fete ochii verzi. Daca u te simti bine asa nu trebuie sa mai faci nimic, si sa stii daca te machezi uneori te faci urata. Ai vrea sa te duci la scoala o data machiata strident, cu fard negru si colegii tai sa iti zica ca semeni cu o vrajitoare? Sa fii naturala e cel mai bine .dar.in unele cazuri putin machiaj nu strica. Ti-au reprosat colegii tai ceva? Cum ca ai fi urata?
Hei.si eu am ochii caprui si sa stii ca imi plac. eu ma machez cu un fard gri si unul mai deschis.il aplic pe cel deschis un start subtire ca o linie apoi pe cel gri insistand la coltul ochiului.bafta >
Buna! Si ochii caprui, sau negri-caprui, cum spui tu, sunt foarte frumosi. Fiecare are un farmec aparte. Nu trebuie sa te machezi! Aceasta colega a ta e laudaroasa...nu e bine sa fi asa pentru ca dupa cum vezi, lumea se cam satura de fitele tale. Si nu uita: ai grija ce-ti doresti!
Eu am ochii albastrii dar, sincer, ii prefer pe cei inchisi la culoare. O prietena de-a mea se facea cu dermatograf verde si ii statea fantastic! Cred ca nuantele de maron si bej te-ar avantaja; te poti face cu fard si rimel si vei fi cea mai tare! Prietena ta iti tot repeta pentru ca nu ii spui tu si traieste cu impresia ca nu-ti plac ochii ei! E doar putin nesigura, asta-i tot!
E simplu:multe fete au ochi capriu si apar si ele la tv sauin poze deci nu inseamna ca ochi caprui nu sunt frumosi din contra eu ii ador si despre prietene ta nu o mai baga in seama si daca tot te streseaza exista o replica"ochi verzi niciodata sa nu-i crezi"sper sa ti-am fost de ajutor
Buna:* si eu am tot ochii verzi sh imi plac dar eu imi doream sa am ochii albastri. oricum sh cul ochilor tai e f frumoasa sh colega ta e f laudaroasa sh fitoasa si nu trebuie sa o iei in seama.trebuie sa'i sp ca sh ochii tau au un farmec anume sh foloseste rimel...:*:* succes