| sissy a întrebat:

Am o problma...am in clasa o colega care are ochii verzi si are 50 de poza numai cu ei pe celular, calculator, oriunde...Isi adora ochii si vine la mine si imi repeta de 100 de ori acelasi lucru:" asa-i ca sunt frumosi ochii mei?" si ii deschide larg sa ii vad eu.Sincer m-am saturat.Am inceput sa urasc ochii verzi, sau mai bine sups sa ii invidiez.Am observat ca toate fetele cu ochii verzi sunt mai frumoase, atractive si indraznete.Acum vad zilnic la televizor numai ochii verzi la reclame, filme, poze etc si le le invidiez.
Eu am ochii negrii-caprui si nu stiu cum sa mi scot in evidenta.Toate vin machiate cu creion la ochi dar mie nu-mi sta bine cu creion, cel putin mie nu-mi palce. Mi se pare ca sunt prea deschisa la fata si negru ii prea intens...arat ca o sperietoare
Dati-mi un sfat crying cum sa fac sa imi placa si ochii mei, sa ii pun in evidenta si sa fiu mandra cu ei, sa nu-mi doresc sa-i am verzi sau altcumva.

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea conteaza ochi uneori ci cum arati la fata si eu am ochi caprui si ochi verzi niciodata sa nu-i crezi ochi caprui fura inima orcui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ochii naturali sunt perfecti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sissy... numele meu este corina eu am ochii albastrii si imi plack mai mult cei caprui sau negri... nu te intrista u ai ochii foarte frumosi... nu te machia pentru ca o sa ai timp destul mai incolo... o sa vezi ca daca te machezi cand o sa ai 27 sau 30 de ani o sa ai riduri si pungi sub ochi... asculta-mi sfatul te rog...fiecare e frumos in felul lui... pe bune... eu cred ca esti fata perfecta

| n0name a răspuns:

Gandeste asa : Ochii caprui fura inima orikui :X
Ochii albastrii curu`broastiilaughing
Ochii verzi niciodata sa nu`i crezi tongue cei caprui owneazaaa:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu tot asa am ochi caprui si eu genele le am arcuite dar tot le dau cu rimel.Incearca si tu.Eu nu ti-am vazut ochii sa imi fac o idee.Stiu doar ca ai ochi negri -caprui.INCEARCA.Incercare moarte nare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga fetele cu ochi verzi sunt toate curve asa ca,,,.

| denisuca23 a răspuns:

Uite eu te sfatuies sa ii spui acest lucru adica:,, Fara suparare, dar mi-ai mai zis si ma cam enervezi.Suntem prietene dar mi se pare ca tu incerci sa iesi in evidenta cu ochii tai"

| Kathy12 a răspuns:

Eu tot am fata putin palida si ochii negri - caprui.Ca sa-mi pun in evidenta ochii folosesc doar creion si tus.....nu stiu de ce nu-ti place cu creion, ...este cea mai buna modalitate de ati pune ochii in evidenta

| Casian234 a răspuns:

Caprui fura inima oricui. verzi n-am nicio idee. Daca te inerveaza incontinu despre ochi ei spune-i in fata nu-mi pasa.