Bună!
Nu îmi pot da seama dacă te referi strict la poziția sprâncenelor, în acest caz poate fi vorba de geva genetic și nu poate fi reparat, cel puțin nu cosmetic, poate chirurgical. Oricum de fel sprâncenele nu sunt perfect simetrice, deci nu te îngrijora.
Dacă sunt din cauza pensatului încearcă să le lași ceva timp(1-2 luni) să crească și apoi le dai o noua formă care să te avantajeze.
Succes!
Bună pai am aceeași problema cum sa o pensez gen în locu unde e mai ridicat sau?
Si eu am avut la fel am mers la un salon si mi le-a facut superb iti recomand acelasi lucru! O zi buna
~ Buna nu te mai penso o vreme, lasa-le sa creasca si apoi du-te la un salon sa-ti dea o forma corecta si frumoasa. Poate e vorba si de ceva genetic si nu poate fi reparat Bafta :->.
Majoritatea oamenilor au problema asta, la unii mai vizibila la altii nu. Mergi la salon
Sigura solutie ar fi sa nu te mai pensezi cateva saptamani(sa-ti creasca putin sprancenele)si apoi sa le pensezi la acelasi nivelIncearca sa nu mai ridici spranceana!
Pai. nu te mai pensezi o vreme si apoi mergi la salon si acolo ti le aranjeaza exact asa cum vrei. O zi buna!
SkyTz întreabă: