Ia si incearca tu o inhalatie cu ceai de musetel.(dar seara). dupa ce faci inhalatie spargele si te speli dupa aia cu ceaiul.intr-o luna de zile 70%din ele o sa treaca.asa ca lasa toate tampeniile de creme.succes.
un remediu in afectiunea ta si nu numai... consuma drojdie proaspata, citeva zile la rind pe stomacul gol, cite un virf de cutit, dupa care cind ai ocazia poti consuma preventiv, enzimele din drojdie sint benefice in multe afectiuni.
Pai cosuriile sunt de fapt o boala numita acnee care iti astupa pori si se aduna microbi pe fata iar ei se baga in piele se umfla si astea sunt cosurile pota scapa de ele daca te speli pe fiecare zi de 2 ori d pe fata nu mai mult pentru ca poate avea un efect negativ si sa tespeli mereu de sus in jos si cu servetele umede pe fata
Nu mai folosi nimic! tot ce trebuie sa faci e sa urmezi o dieta de dezintoxicare si putin sport ca sa transpiri "sebumul" acumulat pe fata ta. uite aici o dieta foarte ajutatoare si ceva tratabil 1: trei zile bagi numa mere si apa nimic altceva [de preferabil mereu rosi sau auri nu verzi] a treia zi seara bei o lingura de ulei de masline si 100 de grame de suc natural de struguri. in toate aceste zile faci sport pana simntzi ca transpiri bine. dupa care faci dus. seara iti recomand sa te masezi pe fata cu ulei de ricin [este foarte ieftin si pastreaza pori deschisi. il poti folosi si mai mult de 3 zile pentru a fi sigur]. si un medicament ce tear ajuta [cu acordul unui dermatolog] este zineryt. este in jur de 25/30 de lei si este foarte foarte eficient mai ales cu cicatricile. [atentzie nu-l folosi cum scrie pe prospect. date cu el odata la doua seri, ca sa nu se obisnuieasca antibioticu cu microbi.] tu ai cosuri din cauza alimentatziei proaste. si probabil din cauza folosiri unor creme care credeai tu ca te ajuta. [app sa nu crezi ca sexul o sa te ajute prea mult ]
Eu am cam incercat de toate si pe termen lung mai nimic nu a functionat. Am fost si la dermatolog si nu a mers. Cand am inceput sa iau anticonceptionale tenul meu s-a ameliorat vizibil, deci la mine e hormonal. Probabil si la tine la fel. Nu zic ca solutia este sa iei anticonceptionale.
Ce mai folosesc acum este: gel de puncte negre de la Floriten (e foarte bun si pentru cosuri).
SI EU AM AVUT ACEEASI PROBLEMA MULT DUPA CE TRECUSEM DE VARSTA MENTIONATA DE TINE, CEA A ADOLESCENTEI. AM INCARCAT NUMEROASE CREME SI TRATAMENTE RECOAMNDATE DE DERMATOLOG. PE MOMENT SITUATIA SE MAI AMELIORA, DAR PT MINE SOLUTIA A FOST VIZITAREA CABINETULUI DE COSMETICA. INTAI CU FRECVENTA RIDICATA, O DATA PE SAPTAMANA, APOI DIN CE IN CE MAI RAR. ACUM MERG DOAR O DATA PE LUNA, MAI MULT PENTRU INTRETINERE SI PREVENIRE. ORICUM POT SA-TI RECOMAND COSMETICIANA LA CARE AM FOST EU. INTAI LUCRA IN ZONA UNIRII, ACUM E IN ROMANA, LA XS SALON, FATA IN FATA CU KFC. ARE MULTA PRICEPERE SI PRODUSE COSMETICE DE CARE EU SUNT F MULTUMITA(NU VREAU SA FAC RECLAMA).
ma cheama cum ma cheama întreabă: