Iti sta bine, parerea mea.
uneori e mai bine sa fi diferita. o sa-ti dai seama mai tarziu ca nu este bine sa fi comuna. si pun pariu ca daca o sa-ti admire cineva bretonul in prezenta prietenelor tale o sa si-l schimbe si ele.
multi apreciaza originalitatea. :] sper ca te-am lamurit. have a nice day. =] bye.; 3
SI eu am bretonul facut pe partea dreapta. Bretonul nu e un tipar pe care frizerita il urmeaza. Il face in functe de forma fetei, de pozitionarea sparncenei sau de un vartej. MIe de ex nu i s-ar da in partea cealalta din cauza unui vartej. care-l trage spre dreapta
Si eu am bretonul tot pe dreapta pentru ca pe stanga nu-mi sta bine deloc si nu ma simt bine cu el
Pai majoritatea fetelor au bretonul in partea dreapta. cel in partea stanga mie mi se pare ciudat
Si eu am bretonu` pe dreapta, am obesrvat la multe fete bretonu` pe partea dreapta, mie imi place mai mult si sta mai bine decat pe stanga
Nu e deloc gresit. Eu il am facut tot in partea dreapta exact ca tine. Imi place cum imi sta si nu am sa mi-l schimb doar pentru ca prietenele mele nu agreaza coafura mea. Fii tu insati, nu te lua dupa prietenele tale. Lasa-l tot dreapta si vei parea mai originala.
Gresit? din contra. E mai bine ca esti mai diferita de ele. O persoana originala e mai apreciata.
Si in plus nu e o regula care sa spuna ca bretonul trebuie facut neaparat in partea stanga.Aaa...si eu am tot breton pe partea dreapta. Si sunt mandra de asta Sper ca am putut ajuta
missmine întreabă: