Salut. Eu cred ca tu vrei sa se imbolnaveasca toti barbatii. Cred ca esti de o frumusete rara. Si cred ca nu gresesc. Referitor la par deodata ce-l ai ondulat este bine sa-l vopsesti saten inchis, dar in suvite. Cred ca ti-ar sta splendid. Ca si o idee, cateva margele mici in par, pe lateral te-ar face si mai interesanta. Bine ca nu te vad in realitate ca m-as inbolnavi de inima. Pa
Blond inchis auriu.De ce? Pentru ca vei arata super bronzata cu ochii verzi si blonda.
Cheers!
Eu cred ca ti-ar sta bine amandoua.
Dar totusi am o simpatie pentru parul blond, si cred ca si baietii o au.
Parerea mea ca o combinatie intre ochi si par ar fi frumosa cam asa:Ochi versi sau albastri cu un saten inchis sau chiar unul deschis.Eu una pentru asta as opta.Bafta!
Buna!
Eu una as alege satenul...se poarta anul asta, si este si mult mai natural. Si daca ai ochii verzi e super!
Sincer.mai bine saten inchis o sa iti puna in evidenta culoarea ochilor va arata super(am o prietena care are culoarea ochilor ca ai tai si este bruneta efectul wow)
Buna. Cred ca ti-ar sta super bine blonda:-> Desi eu sunt bruneta si am ochi albastri- cateodata verzi- tie ti-as recomanda un blond nu foarte deschis, poate un blond nisipiu, pentru ca daca te mai si bronzezi si esti blonda, ochii sar in evidenta imediat; ceva de genul: http://www.farmaciastejara.ro/images/g8.jpg. Sper ca te-am ajutat intr-o oarecare masura;)