Buna!
Daca e mare si des atunci iti recomand sa-l epilezi cu benzi de ceara sau epilator. Daca e doar un pufulet care abia se vede decoloreaza-l cu apa oxigenata, gasesti la farmacie.
Poti incerca sa il decolorezi cu apa oxigenata (cred). Nu am problema asta, dar stiu ca sunt fete care isi decoloreaza parul de pe corp.
Cred ca cel mai bine ar fi sa il decolorezi, decat sa il razi sau sa il epilezi. Daca il razi, dupa s-ar putea sa apara mai vizibil, iar daca il epilezi s-ar putea sa te trezesti cu fire sub piele. Plus de asta este o zona destul de sensibila si destul de mare ca sa o epilezi cu ceara sau cu epilatorul.
Buna fata, si eu am (nu sunt chiar fata). Ai si mustata? Oricum, tot radiezi virilitate
Incearca cu crema depilatoare. Dupa o sa-ti creasca smocuri... dar merita.
Cica sunt niste solutii care decoloreaza parul de pe corp.
Poti incerca si cu bic-ul.
Bafta, flocosenio
Depinde...daca nu se observa tare poti sa lasi asa... daca se observa epileaza-l
Eu as folosi o crema depilatoare...nu trebuie sa folosesti metode prea drastice. dupa parerea mea. Macar pentru moment, apoi daca o sa te deranjeze prea mult exista tratamente cu laser pentru indepartarea definitiva a parului.
Eu nu am, dar epilarea cu ceara este cea mai buna, sa nu faci greseala de a incerca cu bigul, o sa-ti greasca mult mai gros firul. benzi cu ceara sau epilator, e dureros dar eficient. bafta
Pai eu ma epilez pe picioare cu ceara! Merge sa te epilezi cu ceara si pe burta, eu una nu am par acolo. P.S. daca te epilezi cu lama faci si mai mult par! E mult mai sigur cu ceara dar mult mai dureros! Simţi ca ti se smulge pielea, dar nu iti mai creste parul 1 luna.