Buna. si eu pateam la fel la un moment dat, am parul des si acum cativa ani devenise aspru. am incercat la fel ca tine balsam, masca ...pana mi a aparut matreata de la ele, dupa am luat o cu masti naturale: cea mai buna pentru mine a fost cea din miere, galbenus de ou si ulei de masline. stai cu ea cat vrei.1 ora 30 de minute, alegerea ta, eu faceam din 3 sau 4 galbenusuri miere 5 sau 6 linguri si ulei d masline 1 sau 2. sa samponezi dupa bine si daca poti varfurile sa le clatesti cu ultima apa mai rece. apa fierbinte sau destul de calda nu i face bine, eu daca ma spal p cap cu apa mai calaie are mai mult luciu si e mai moale. Sper sa te ajute! Succes!
Ai putea incerca cu ulei de parafina * se gaseste la farmacie si nu e deloc scump * il aplici la radacina si masezi incet, dupa care tii un prosop incalzit pe cap timp de 30 de minute. poti repeta procedura dupa fiecare spalare. Cand si daca iti intinzi parul cu placa, aplica uleiul de parafina cu varful degetelor pe varful suvitelor de par apoi intinde cu placa! astfel suvitele nu vor mai parea roase ci vor straluci. iti vine sau nu sa crezi, am invatat schmecheria de la un baiat, dar da rezultate imediat!