Exact asa il am eu si nu stiu cum sa ma tund... Iti dau cateva idei:
Il lasi desfacut si iti prin doar partea din fata ("bretonul" adica) cu o clamuta in varful capului.
Ti-l iei pe tot din parti si din varful capului si il prinzi la spare cu o clama.
Iti faci doua codite ori sus de tot ori jos, cum vrei tu, dar in nici un caz sa nu incerci sa ti-l tapezi cum ti s-a spus mai sus pentru ca nu cred ca-l mai descurci :D.
O coada de cal in varful capului, dar sa nu iti lipesti parul de varful capului, sa ti-l lasi mai lejer.
Un coculet facut astfel: ca o coada de cal, dar cand rasucesti ariciul ultima oara, nu mai scoti parul pana la capar, il lasi acolo si va forma o bucla ca un coc. E super pentru zilele calduroase, nu e usor sa ai o lana in cap :).
Doua coculete obtiunute prin metoda de mai sus asezate ca "doua codite"- una intr-o parte si una in cealalta parte.
O codita din jumatate de par la spate, si o coada din restul parului, tot la spate, in asa fel incat prima codita sa acopere ariciul de la a doua. Astfel parul tau va parea mai lung.
Si pentru alte coafuri uite link-ul: http://www.e-machiaj.ro/tunsori-par-cret/193
Sper ca ti-am fost de ajutor!:)
Pai... ti'l poti prinde in 2 codite mai lejere.si tapat la capete, intr-un coc, tot lejer...sau ti. l mai poti intinde din cand in cand