| There a întrebat:

Am parul cret si am o neliniste.Imi place foarte mult parul meu dar atunci cand cand il prins in coc sus... dupa 2-3 zile se..truteste sa zic asa. parca se lasa parul si se face mai drept.El se poate indrepta cu timpul? Daca da, ce pot sa ii fac sa nu se indrepte? Multumesc

8 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

De cate ori te speli pe cap sa folosesti spuma de par.O sa se increteasca.Eu asa procedez cand vreau sa stea cret.

Răspuns utilizator avertizat
| AnonimD a răspuns:

Pai nu are cum sa se indrepte cu timpul... Dupa ce te speli o sa fie ca inainte. Daca vrei iti recomand sa iti iei un sampon pentru volum sau un balsam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună Andrada.
Şi eu am părul creţ şi înainte aveam această problemă ( acum nu mai am nicio problemă de genul ăsta pentru că sunt tunsă altcumva ) şi ca să scap de această ''nelinişte'' mereu după ce făceam baie îmi împleteam părul şi îl lăsam aşa până a 2-a zi.
O să funcţioneze, te asigur.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apropo, dacă te dai cu spumă e posibil să faci mătreaţă şi în plus ţi se întăreşte, lucru care e urât din punctul meu de vedere.
O metodă naturală e cea care ţi-am prezentat-o mai sus.

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

De indreptat parul cret cu timpul nu cred ca se poate. Poti pati ca si mama mea sa ti se turteasca parul laughing. Eu pana in clasa a 6-a nu am avut parul prea cret, il aveam aspu si putin ondulat dar de atunci s-a incretit mai tare. Daca ai parul lung il poti tine din cand in cand impletit, spuma lasa parul sarmos, de aceea eu nici nu folosesc asa ceva

| 21ndstillachild a răspuns:

Eu dupa ce mi fac baie, 2 zile imi sta misto, iar a 3 a nu, deci fa ti o baie