| butterfly_7097 a întrebat:

am parul cret si as vrea sa mi-l indrept, dar nu cu placa, as vrea sa stiu daca e vreun tratament de indreptare a parului iar rezultatele sa dureza macar cateva luni.sau ce alt tratament as putea incerca? am mai pus intrebarea asta si am primit multe raspunsuri de genul " esti norocoasa ca ai parul cret" "as vrea si eu sa am parul cret" etc. dar sincera sa fiu e foarte greu de intretinut, in fiecare zi trebuie sa-l dau cu spuma altfel nu se aranjeaza si in fiecare zi trebuie sa ma spal pe cap ca a doua zi sa o iau de la cap. a devenit o rutina care ma innebuneste pur si simplu.help! va rog! mersi xo xo

7 răspunsuri:
| Daria a răspuns:

De ce sa ti-l indrepti? Si eu parul cret si imi place, ma fac speciala.In ziua de azi cele mai multe fete au parul drept, parul cret e foarte interesant.

| princess a răspuns:

Da exista este ca si permanentul numai ca in loc sa ti-l faca cret ti-l face drept in Romania nu stiu daca a aparut inca, dureaza in jur de 6 luni apoi iti retusezi numai radacinile, dar ai grija unde ti-l faci, e un proces care dureaza cateva ore si trebuie sa fie facut de cineva foarte profesional, dupa asta parul o sa iti ramana deteriorat cat de cat.bine sfaturile astea ar trebui sa ti le dea stilystul care ti-l va face.aici costa in jur de 200 de euro depinde de lungimea parului. ce sa mai zic, intreseaza-te pe la saloane de marca, imposibil sa nu il aibe.succes

| Pinnacolada a răspuns:

Cum am mai spus,, Exista crema cu silicon pentru indreptat,
un uscator de par Rowenta Lissima, care costa in jur de 200 RON. Usuca parul, dar in acelasi timp il si intinde
samponul si balsamul L'Oreal Elseve culoarea galbena si altfel de tratamente poti cauta pe internet,,

| cristaasamacheama a răspuns:

Nu stiu scuz...si eu cat de mult imi doresc asta si nu prea gasescsad
o sa uncerc cu crema aia.sa vad daca functioneata^^

| cristaasamacheama a răspuns:

Stiu cum esadsi eu vreau asta de mult si nu gasesc! o sa incerc cu crema aia apoi...

| denisa_2193 a răspuns:

Stiu cum e. Cu parul cret.
Si eu am tot par cret. Si ai dreptate este greu de intretinut.
Il vreau drept. crying