| AnKa76 a întrebat:

Am parul des si ondulat si din cauza volumului se umfla.Iar din aceasta cauza il tin strans chiar daca as vrea sa il tin dezlegatsadCe as putea sa fac?
Apropo:parul imi e pana la umar cand e uscat.

Răspuns Câştigător
| ladyMillion a răspuns:

HeyhappyFaptul ca parul tau e ondulat si e plin de volum e un lucru minunathappyMulte fete ar muri sa aiba parul tau,mai ales ca multe se plang ca nu prea au volumtongue Insa daca tie nu-ti place cum arata ai putea de exemplu,dupa ce te speli pe par,sa te piepteni bine si sa-l lasi asa sa se usuce(ar fi in avantajul tau daca nu ai prea folosi fionul pentru ca iti da volumbatting eyelashes )De asemena ai putea sa incerci sa-ti schimbi frezahappyPoti cere sfatul unei frizerite/coafeze,care in mod sigur ar sti ce ar putea sa-ti faca la par ca sa-i dea forma de care ai nevoie(ar putea sa ti-l scareze,fileze)
De asemenea,uneori ti-l poti face cu placa, insa nu foarte DES, la asa un par frumos cum spui ca ai, ar fi pacat sa-l arzi cu o prostie de placa, iar mai incolo sa ramai cu trei fire de par in captongue
sper ca te-am ajutattongue BAFTA!

3 răspunsuri:
| happyendings a răspuns:

Ai putea sa mergi la coafor si sa ti-l rareasca, sa ti-l fileze.Dar tu ai un par foarte frumos daca ti-l lasi lung lung arata super bine.Ce n-as da pentru un volum din ala happy

| Soldier92 a răspuns:

Foloseste ceara pentru par, dupa aplicare dai putin cu feonul.winking o sa fie mai bine asa.

| Andree67 a răspuns:

Intinde-l cu placa. happy in caz ca nu vrei sa-l arzii, usuca-l cu peria. [adica il piepteni in timp ce il usuci cu feonul. in caz ca nu functioneaza iti recomand o tunsoare Bob, sau sa iti filezi parul. Fundita?