| georgi18 a întrebat:

^_^
Am parul drept si lung cu o palma mai sus de fund[latime] si as vrea niste idei cum as putea sa il fac la scoala ceva simplu dar si frumos.mc:*

7 răspunsuri:
| AlexandraCroft a răspuns:

1.Onduleaza`lhappy cu placa de intins sau ondulatorul.
2.Prinde`l intr-un coc si lasa cateva fire sa para dezordonat.
3.Prinde`l intr-o coada foarte sus si cu ajutorul ondulatorului fa-ti cateva onduleuri ( o sa arati super sic.)
4. Volum (Poti cumpara produse pentru un volum maxim sunt usor de folosit si foarte practice)
5.Fa-ti parul cret si fa`l coc sus tot asa lasa cateva suvite si intoarcele inspre interior cu ajutorul unor ace de par apoi prindele cu ajutorul unei agrafe flori, specific ca flaorea sa fie mare cam de marimea unui pumn)

| contvechiidc a răspuns:

Paii poti sal prinzi cu doua clame intr-o parte una langa alta parul intr-o parte si finish o sa arati minuntat big grin:X

| perfectlygood a răspuns:

Eu am parul destul de lung.Si ma uit in fiecare zi pe youtube la femeia acestea ce prinde parul fetelor ei... unele sunt prea de copii dar unele sunt chiar tari:http://www.youtube.com/user/CuteGirlsHairstyles
Asa cum ti-am zis, unele sunt pentru fetite dar am gasit si unele f tari

| laviniaB a răspuns:

Pai poti sa til pui tot pe o parte si sa il prinzi cu o codita sau sa il lasi pe spate si sa socotesti o jumate de palma de la umeri in jos si de acolo sa il impletesti sau poti da il lasi pe spate si sa iti ilmletesti catva par de la frunte spre urechea dreapta:d... funda te rog

| fundoaieee a răspuns:

Cel mai frumos e sa'l prinzi coada de calbatting eyelashes sau impletita, sau sa'l implestesti intr-o parte.

| Pauliss a răspuns:

Poti sa il prinzi intr'o coada sau sa il lasi simplu pe spate big grin