Si eu am aprox. aceeasi problema si inca nu am gasit o solutie care sa fie pe placul meu
Buna
samponul Wash and go este foaret bun... da volum parului, face muuulte spume si face ca parul sa arate destul de bine...(bine, rezultatele nu se vor vedea de la primele spalari , eu sunt multumita de el)
Sau Garnier Fructis controleza parul, nu mai este deloc rebel, are un miros placut si fructuos este foaret bun si asta...
Daca este foaret gras parul tau ia Wash and go -pentru parul gras
sau Garnier -pentru parul gras
pentru mien sunt buneee sampoanele astea.
Incearca sa renunti la placa de indreptat parul sau la ondulator sau la spuma pentru o perioada de timp si lasa-ti parul sa respire!
Dupa mine ar trebui sa incerci alt sampon de par, incearca si un balsam sau un sampon cu plante de la farmacie. Nu il mai spala atat de des pentru ca il faci si mai urat, lasa cremele de o parte si atunci cand ti-l perii, fa-o incet pentru a nu rupe multe fire de par, spala-l si clateste-l cat de bine poti...
Bună.
În primul rând trebuie să-l mai tai și folosește ulei de ricin masând pielea capului și la 2 ore mai târziu te speli cu un șampon vitaminizant și un balsam pentru volum.
Este un tratament care durează cel puțin 3 luni de zile.
Pa, pa.
Buna.
La farmacii sunt tot felul de tratamente pentru par subtire, cum ar fi tratamentul gerovital(sampon regenerantsi lotiune pentru intarirea firului )care la mine chiar a dat rezultate, dar mai sunt si altele.
Se îngraşă tocmai pentru că-l speli prea des. E o reacţie normală a părului. Apropo de faptul că e rar...nu ştiu, poate să te sfătuieşti cu un hairstilist...