Buna.incearca uleiul de ricin, il gasesti la farmacie costa cam 4 lei. Ajuta forte mult in cazul tau si ajuta la cresterea parului. foloseste-l inainte de fiecare spalare lasandu-l sa actioneze 2 ore.pa pa
Salut,deci îți spun prima mască care am încercat-o pe propriul păr și e eficientă, deci curăță 2 cepe medii, și undeva jumătate de cană de miere de albini(de dorit de salcîm)aplică pe păr această combinație timp de 20 de minute și acoperă capul cu o peliculă sau un săculeț de politilienă, după 20 de minute spală-ți părul cu apă călduță! Fă asta 2 ori cel puțin pe săptămînă, e destul de rapidă urmarea!
Sau mai știu eu o mască pe care o folosește mai des sora mai mare, amestecă 7-8 căpșuni cu maioneză de casă.Și încă o mască pe care o foloseam mai demult pentru a avea părul strălucitor deci rupe o frunză de aloe și 150 g de iaurt și amestecă.Las-o să acționeze pe părul tău max.20 de minute după care spală-ți părul cu un șampon! Deci astea sunt pe cele care le-am încercat și au efect într-o perioadă de timp scurtă! baftă dar nu uita atenție:nu folosi în aceeași săptămînă mai multe măști, fă o mască de 2 ori cel puțin într-o săptămînă, în a doua săptămînă încearcă alta, dar te asigur e sigură! fundița? sper că te-am ajutat!
Incearca sa te speli o data sau de doua ori pe saptamana cu samponul CLEAR si un balsam L'OREAL ELSEVE pentru par lipsit de stralucire si uscat. La mine functioneaza! Bafta!
DaciaRomania întreabă: