| DeeeaA a întrebat:

Buna!
Am parul lung si tuns gherute, acum... In fata nu sta prea bine si m-am gandit sa ma tund. Fata e ovala insa nu foarte. Sunt slabuta si de aceea. Vreo idee? A! Parul nu sta nici drept si nu e nici cret. E usor ondulat.
M-am gandit sa ma tund in V si sa mi-l filez insa nu stiu daca s-ar potrivi prea bine!
Va rog dati-mi o idee.
Va pupic!:*:*:*

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi aici, http://www.lyla.ro/tunsori/
Pa, pa.

| alexx1784 a răspuns:

In primul rand, nu-ti mai scari parul.De-aia nu sta drept.Si eu credeam ca am parul usor ondulat, ca sa descopar ca era de fapt de la tunsoare. Fata mea e tot ascutita si ovala si sunt tunsa scurt, drept, la nivelul umerilor, ceea ce ma super avantajeaza.De cand m-am tuns drept, am realizat ca nu am nevoie de placa pentru ca am parul natural drept! Daca esti slabuta si ai fata ovala, iti recomand 100% sa te tunzi bob/scurt, la nivelul umerilor, pentru ca o sa-ti rontujeasca fata, crede-ma.

| DeeeaA explică (pentru alexx1784):

E o idee dar nu vreau sa-mi iau din lungime. Ador parul lung si vreau sa il pastrez lung...
Mersi mult pentru raspuns :*!

| alexx1784 a răspuns (pentru DeeeaA):

Intr-adevar si mie imi place enorm parul lung, insa cand am parul lung am fata lunga si ascutita si nu-mi prea place ca sta cam lins laughing.Mi-ar placea sa aiba bucle din alea voluminoase si sa fie bogat.