Mergi la salon sa te vopseasca o profesionista nu tu care nu stii, si iti vei strica părul.
Daca iesea rosu cu solutia aia la 5 lei crezi ca se mai duceau femeile la salon sa dea 1000 lei pe un vopsit?
Nu va fi rosu dar vor fi niste nuante, reflexii, ceva tot o sa se vada. Nu il aplica asa din sticla pentru ca o sa-ti iasa urat si neuniform, amesteca-l cu putin balsam si aplica cu pensula sau umple un lighean cu apa, pune sticlele acolo si baga parul in apa. Eu foloseam metoda cu ligheanul pentru ca e mai rapida
Cred ca da, ca majoritatea vor ceva permanent... nu cum vreau eu, sa se ducă la câteva spălări.
Asta e avantajul, ca nu strica parul si ca se duce la spalat. Dar nu te astepta sa se duca repede, eu si dupa 6 luni mai primeam intrebari "cu ce ti-ai dat in cap ca se vede putin rosu"
Nu iese nimic pe parul inchis la culoare. Cel mult visiniu. Trebuie decolorat si atunci o sa se vada. Poti incerca sa decolorezi cateva suvite, ca sa nu-ti strici tot parul.
Uite aici experienta cuiva: https://azazea.wordpress.com/2014/01/18/par-roz-cu-solutie-castellani/
Mai bine du-te la un salon de infrumusetare. E destul de dificil si riscant sa te vopsesti singura.
Nu vreau ceva permanent
Nimic nu e permanent. Vine o vreme cand iti vor aparea fire albe, din ce in ce mai multe, deci parul oricum se va albi?