| LuizaaSmnv a întrebat:

Am parul rar...si credeti-ma ca nu este chiar estetic. Exista vreo solutie in privinta aceasta? Multumesc anticipat! Fundaa

5 răspunsuri:
| LifeIsHard a răspuns:

Buna! Uleiul de ricin, este foarte bun pentru parul rar si subtire. Se aplica doar a radacini. Uleiul de migdale mai e bun, numai ca acesta iti ingrasa parul prea tare, dar este eficient. Daca vrei exista sampoane speciale pentru problema ta. Daca nu merge cu toate astea, du te la plafar, stiu ei ce sa iti dea. Te pup si multa sanatate:*

| Laura927 a răspuns:

Parul rar provine din familie, daca părinții/bunicii nu au avut mult par in cap de unde vrei tu o coama de cal?
Si eu am puțin par, ca sa i-l fac sa para mai mult folosesc o tunsoare cu mult volum si extensii de par!

| dianainsta01 a răspuns:

Incearca ulei de ricin

| marian951 a răspuns:

Implant de par!

| IreneMay a răspuns:

Sampon pentru stimularea cresterii parului de la corona cu extract de urzica il gasesti la plafar. Spala-te pe par de doua ori pe saptamana si nu-l tine prins foarte mult timp, preferabil ar fi sa nu ti-l prinzi in timp ce dormi.
Tunde-ti varfurile la cineva care are mana buna pentru ca asta te ajuta sa-ti creasca parul mai repede. happy Bafta!