| andreutzza04 a întrebat:

Bunabatting eyelashes am parul saten inchis (ca in poza de la avatar) nevopsit si vreau sa-mi fac cateva suvite cu albastru de metil, dar fara sa-l decolorezhappy ce nuanta mi-ar iesi? ce sfaturi imi dati? si cum il vopsesc? Cele mai complete raspunsuri primesc funda si vot
Mersi >multbig grin

4 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

Am încercat de toate pe păr şaten închis, de la albastru de metil şi violet de genţiană până la vopsea ca lumea şi nu se vede absolut nimic. S-ar putea să ai nişte şanse dacă-ţi cumperi un albastru foarte închis, gen Blue Velvet de la Special Effects sau Midnight Blue de la Directions, dar nu garantez nimic. Mărog, pentru chestiile de la Special Effects o să te rupă taxa de livrare din moment ce nu se găseşte aşa ceva în România, dar poţi să-ţi comanzi Directions la un preţ bunicel de pe gotica.ro (mi-am luat 4 cutii şi au ajuns foarte repede) sau Stargazer de pe bestial.ro (nu l-am încercat dar am prieteni care au comandat şi e ok site-ul)

| nikolikky a răspuns:

Iti va iesi o nuanta de bleu marin foarte foarte inchis.La lumina soarelui se va vedea ceva mai bine.
Pentru al vopsi iti trebuie o manusa, pui cateva picaturi pe ea si dai pe suvita.Eu asa am facut numai ca mi l-am si decolorat. Sper sa-ti fi fost de ajutor. big grin

| CAFEAUA a răspuns:

Cu albastru de metil nu iese chiar ok, decât în cazul în care eşti blondă. Dacă vrei ceva de calitate, ia un nuanţator special pentru şuviţe mai intens colorate (există la palette, sunt şi pe verde, galben, roz, violet)
dacă totuşi nu te lasă ai tăi decât aşa, decolorează-l cu ceva apă oxigenată înainte.
Înainte însemnând câteva zile. Aşa albastru va ieşi cât de cât bine.
Nu te sfătiuesc însă, pentru că nu arată profi, se ia la cele mai mici contacte cu apa şi lasă urme pe haine.
Cum ziceam, mai bine cu un nuanţator special, e uşor de folsit acasă şi nici nu e foarte scump. În plus, flaconul respectiv poate fi folosit de mai multe ori dacă ai părul scurt sau nu îţi faci decât două-trei şuviţe. A. Şi culoarea iese super-bine. Te-am convins?

| Marylin a răspuns:

S-ar putea sa ti se vada verde, mie asa mi se vede laughing doar daca te decolorezi o sa ti se vada albastru si ai grija ca se curata greu eu m-a murdarit toata