Vopseaua iti aspreste parul si face mai gros firul de par. Deci ar fi OK pentru parul tau subtire.
Salutare. Nu fa prostia de a'ti vopsii parul. Uite, eu de la un par, pana la fund, cret natural!, am ajuns la unu' scurt, taiat stil Luminita Anghel, sper sa iti dai seama la ce ma refer... Si stii de ce?! Din acest motiv. Intai, incepe cu degradarea firului de par, dupa aia cu probleme: caderea parului, ingrasarea, adica par gras, si in unele cazuri, fiind si cazul meu, matreata! In viata mea nu am avut matreata. Acum dupa 3 ani, asa sa te gandesti, ca parul imi este pana mai in jos de umeri. Imi creste foarte lent, si orice i'as face nu l'as putea recupera. Ca sa nu mai zic de bucle, il am cret, dar nu ca inainte, acum, daca vreau par cret, cret, bag spuma. Eu te sfatuiesc sa nu o faci, mai degraba, de banii care ii dai la vopsit, mai bine mergi la coafor, te tunzi in scari, pentru a castiga mai mult volum, sau bob! Eu cunosc o tipa care avea un deget de par, i se vedea chelia, si dupa ce s-a tuns bob, scurt, parca avea mai mult par decat mine! Mai este alta optiune si anume, sa dai banii pe serumuri fortificante, masca, balsam si un sampon bun. Sau poti incerca ceea ce fac eu. Odata pe saptamana, imi incalzesc putin ulei de masline ( nu fierbinte, doar putin caldut) il aplic pe toata lungimea parului, il tin, de exemplu, intr'o dupa masa cand sunt acasa si nu ies, imi fac treaba asta, imi aplic uleiul, si imi pun o punga in cap, si seara imi spal bine parul Face minuni chestia asta, parul la atingere, pare mult mai hidratat, si capata luciu. In plus e ceva natural nu are chimicale. Sper ca te'am putut ajuta. Pupici
O sa-ti spicuiasca un pic parul, dar e mai bine daca te vopsesti iti intareste firul de par.
Daca ai parul gras, vopseaua intra-adevar ti-l usuca, dar nu ti-l si indeasa. Parul uscat e volumimos de aceea unele fete au impresia ca au parul mai des de la vopsea.
Insa mai bine ai incerca un tratament cu plante in locul vopselei. Am observat ca la cateva saptamani de la vopsire parul mi se usuca foarte tare la capete si arata ars chiar daca la radacina e gras.
Tiar sta bine roscata. dar si un negru ar merge ff bine.trebuie doar sa te decizi tu fiinda parul ti se va ingrosa
Vopseaua intr-adevar afecteaza firul de par dar are efecte nocive doar atunci cand sunt folosite produse de proasta calitate si e facut de cineva care chiar nu se pricepe.Foloseste mai bine un nuantator sau vopsea fara amoniac si parul ramane ok. Roscatul este cel mai greu de intretinut, se duce foarte repede si trebuie sa te vopsesti destul de des ca sa ti mentii o nuanta frumoasa.Incearca mai bine ceva apropiat nuantei tale naturale.
Sunbt exact ca tine, desi crede-ma, am fost la coafor si mi-a zis sa nu ma vopsesc niciodata, pentru. ca e o culoare foarte populara.deci crede-ma, nu te vopsi!
E bine sa te vopsesti pai eu personal am la fel parul ca al tau macar ca blond si m-am facut mov si mi s-a mai indesat parul. Din partea mea eu iti sa faci ce vrei tu dar cred ca daca incerci nu pierzi nimic. Sper ca ti-am fost de folos.