| ioanaandreeaji a întrebat:

Am parul saten si as vrea sa imi fac suvite...roz sau albastrebig grin dar daca iti decolorezi parul iti mai revine inapoi culoarea ta naturala?big grin answer pls:X

12 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Daca-l decolorezi, numai foarfeca sau vopseaua ii mai vin de hac!

| RoXxy a răspuns:

Poti linistita sa iti faci suvite albastre care se duc dupa 1sau2spalari si fara sa iti strici parul cu decolorant.Incearca de la farmacie albastru demetilen, nu e special creat pentru suvite dar nu face niciun rau parului. Daca ai parul saten deschis poti sa iti iei tot de la farmacie rosu castelani, e tot asa o solutie si te poti face pe par dar nu va iesi roz doar daca te decolorezi. Daca iti doresti asa de mult sa ai si suvite roz si vrei sa iti strici parul cu decolorant tin sa te anunt ca la coloarea ta naturala nu mai are cum sa revina.Rozul se va duce f greu, poate niciodata de tot doar daca te vopsesti cu vopsea permanenta.P.S. daca te decolorezi sa nu iti bagi albastru demetilen in par pentru ca o sa iti iasa verde

| Roxett a răspuns:

Da, in timp parul revine la culoarea naturala.

| isauranick a răspuns:

Salut! o data ce parul este decolorat nu va mai reveni la culoarea sa naturala si suvite albastre iti poti face cu albastru de metilhappy rozul nu stiu exactbig grin

| ArT_2528 a răspuns:

De ce nu folosesti mai bine vopsea se-mi permanentathinking se duce dupa cateva spalari... daca ti-l decolorezi ar trebui sa te vopsesti iar in culoarea naturalahappy

| Sayoko a răspuns:

Daca te decolorezi parul nu mai revine inapoi. in partile unde te vei decolora vor fi aproape albe si va trebuie sa te faci mereu in caz ca nu vrei sa ai niste suvite aproape albe...

| Sayoko a răspuns:

Sau daca nu mai vrei suvite va trebui sa te vopsesti cu o culoare asemanatoare cu parul

| Sayoko a răspuns:

Dar daca te vei face cu albastru de metin se va lua repede si o sa murdaresti si perna. sau daca te faci din cand in cand si cu placa o sa se ia si pe ea. stiu asta de la o colega.

| oncemore a răspuns:

Eu ti-as sugera sa nu te decolorezi...foloseste castelani si vei avea suvite roz(asa am facut si eu)

| deeyuz a răspuns:

Nu este neaparat sa iti faci suvite cu vopsea poti folosi un fixativ colorat iar la prima spalar ese duce culoareawinking sper ca ti-am fost de ajutorhappy

| ioanaandreeaji explică:

Eu am parul saten inchis... daca imi fac suvite albastre se vor vedea?

| Cryss_Crystyna_1994 a răspuns:

Daca iti faci cu fixative si colorant ce fel de colorant ai folosi... Creta?