| bloonduta a întrebat:

Am parul tuns in scari si este de lungime medie(cam cu 5 cm mai lung de umeri). Am foarte multe probleme cu el...nu sta in niciun fel indiferent ce ii fac(il fac cu placa, drotul, peria etc.). Nu stiu cum sa mi-l mai prind ca sa imi stea bine. Cred ca nu este el problema ci poate forma fetei mele(am fata de tip diamant). Va rog daca stiti cum imi pot prinde parul(nu vreau coafuri complicate care necesita placa, drot sau alte chestii deoarece am parul foarte tocit., se rupe la varfuri, mai si cade crying)toate sfaturile utile sunt acceptate.Sau poate este din cauza tunsorii(tin sa va spun ca am fost la un stilist foarte bine recomandat)si daca stiti un alt mod de a ma tunde... spuneti-l! Am cautat si pe internet despre ceea ce am scris mai sus dar nu am gasit nimic. Poate ma puteti ajuta voi.VA multumesc si funda pentru. cel mai bun raspuns!

1 răspuns:
| MaGy_5223 a răspuns:

Tunsoarea e de vina lasa-ti parul sa iti creasca cat mai lung iar dupa tunde-l numai la varfuri ca sa nu se roada daca aiparul asa nu ti-l mai tunde fiindca nu o sa iti stee